چه لینک Shivaji Maharaj & راهبان تبتی ؟ یک انجمن به نام ابر Sattu!

کلسیم و غنی از پروتئین sattu چندین مزایای بهداشت و درمان از بهبود حرکت روده, افزایش اشتها, کاهش وزن, برای افزایش انرژی است.

ارتقاء


با مثبت جمعی بهتر هند COVID-19 پوشش در دسترس است به زبان های منطقه ای نشریات به صورت رایگان. نوشتن به [email protected] برای جزئیات بیشتر.


یک چند سال پیش من با حضور نسبی عروسی در بوده گایا در بیهار. من هیجان زده بود به بازدید از شهر عجیب و جالب – زادگاه بودیسم به خیس خوردن در آن معنوی vibes و بارهای از تصاویر از معابد باستانی نارسایی چشم انداز آن.

من عاشق پیاده روی به معابد زیبا, گرما از مردم محلی و بینایی از سن درختان مقدس. و حقیقت گفته شود من بسیار گرفته شده در توسط sattu sharbat به فروش می رسد در هر گوشه و گوشه ای از ایجاد کرد. هر چند من در ابتدا مردد سعی کنید نوشیدنی شدم كه از اولین جرعه.

این نوشیدنی شیرین شده با sattu (بو گرم) و حاوی شکر زرد و فلفل سیاه در زمان هیچ وقت به rehydrate من و به زودی من “سرد” همراه از آن پس ،

یک بار به خانه من افتخار به مادر بزرگ من در مورد ‘کشف’ این نوشیدنی جدید که در آن او اجازه دهید نور دل بخندید و گفت: “پس شما در نهایت تبدیل شد به یک Sattukhor?” و سپس در ادامه به باز کردن معامله واقعی در پشت دمدمی نام مستعار و اهمیت Sattu – یک ابر.

من ‘سرد’ همدم

برای کسانی که (به خصوص millennials) آشنایی با sattuآن است که یک پودر ساخته شده توسط سنگ زنی خشک بو داده بنگال گرم است. و در ایالت بیهار در افرادی که مصرف آن در حال از روی علاقه به ‘Sattukhor’.

اغلب به عنوان ‘مرد فقیر مواد غذایی’, همه جا ابر است که به طور گسترده ای مورد استفاده در غذاهای منطقه ای از Bihar, Uttar Pradesh, Odisha, West Bengal, پنجاب و دهلی نو است.

علاوه بر اینکه مصرف مستقیم, sاتو خورده می تواند در راه های متعدد – به عنوان Sharbat در بیهار به عنوان یک Paratha در دهلی یا Chatua (sattu مخلوط با میوه ها) در Odisha. این کلسیم و غنی از پروتئین پودر دارای فواید سلامتی مانند بهبود حرکت روده, افزایش اشتها, کاهش وزن و افزایش انرژی.

هر چند ما یک زن و شوهر از دستور العمل های برای شما, اجازه دهید برای اولین بار شیرجه به تاریخ sattu و اهمیت آن به خصوص در طول جنگ و چگونه آن را در خود را از دست داده شین در طول زمان است.

Sattu ساخته شده است از بنگال گرم

ردیابی تاریخ Sattu

وجود ندارد اما بسیاری از داستان های پشت سر منشاء sattu. اما یک ویژگی مشترک در میان همه قصه است که مصرف زیادی در طول جنگ برای انرژی دادن مواد مغذی مانند پروتئین و منیزیم و آهن است.

به گفته یکی از افسانه آن سرچشمه گرفته و در تبت که در آن آن را به عنوان شناخته شده ‘tsampa’ و گفته شد به یک جزء اصلی برای راهبان که سفر طولانی و دور در جستجوی روشنگری. یکی دیگر از افسانه صحبت می کند از sattu به عنوان عنصر numero uno در مواد غذایی آماده شده برای ارتش از Kalinga سلسله و معامله گران که نمودار در سفرهای طولانی دریایی.

Sattu kulfi. منبع: Zaiqa.com/Facebook

اما sattu درخشید درخشان ترین دوران حکومت مهاراجه Chattrapati شیواجی. پودر فروتن گرم در آمد و دستی در طول جنگ چریکی در برابر مغول. سربازان خواهد مصرف آن با آب برای افزایش فوری انرژی است.

جای تعجب نیست پس از آن که با توجه به این بسیار سالم خواص سلسله تانگ از چین پرداخت و سربازان خود را با sattu – آن را تا به حال بالا به صفوف یک حالت پرداخت. بحث در مورد ارزش آن وزن در طلا!

در قرن 19 نفر از مردم خواست به مصرف sattu به کاهش پروتئین های مرتبط با کمبود در هنگام قحطی. پس از آن استفاده شده است به طور گسترده در Jharkhand, Odisha و بیهار برای مقابله با سوء تغذیه است.

پس چگونه چنین مواد غذایی متنوع مانند این ناپدید می شوند از آشپزی صحنه ؟

ارتقاء

برای شروع با هند شاهد هجوم های مختلف خارق العاده در شروع جهانی شدن. یکی دیگر از دلایل می تواند کلاس تقسیم می شوند که دارای برچسب بسیار مقرون به صرفه sattu به عنوان یک مرد فقیر تاسیسات.

نیز وجود دارد هیچ تلاش برای حفظ این میراث مواد غذایی مانند راجستان dal baati churma یا گجرات Undhyu. آن موفق به وارد کردن آشپزی مدرن و حتی زمانی که آن را به آن را انجام نگرفته و یا ذکر شده فقط به عنوان یکی دیگر از مواد تشکیل دهنده.

گشت با غذاهای مدرن

خوشمزه sattu kachoris

با افزایش در سبک زندگی بیحرکت همراه با تنفس سمی در هوا و مواد شیمیایی-تزریق مواد غذایی هند شاهد افزایش سلامت آگاهانه راه زندگی است. مردم پناه در غذاهای سنتی است که مادربزرگ ما شده اند و ما را مجبور به مصرف پس از دوران کودکی ما.

نگاهی به عنوان مثال هند خارق العاده مانند گز لوتوس دانه و املا که در حال حاضر با توجه فانتزی بسته بندی و به فروش می رسد در قیمت های گزاف به مصرف کنندگان شهری.

به همین ترتیب sattu نیز به تدریج در بر داشت راه خود را در مواد غذایی مجلات و پخت و پز نشان می دهد به جز آن است که خوشبختانه هنوز هم مقرون به صرفه است.

یک عنصر همه کاره

معروف Sattu ka Paratha

برخی از آسان به مواد غذایی و اقلام ساخته شده با sattu شامل parathas, سرد, نوشیدنی, ladoos, kachori, bati, lapsiپخته khasta, baby food, هلوا, barfi, daliya, chila, roti و حتی نان!

این پیچ و تاب و مدرن به سنتی مکمل غذایی نیز با توجه به مردم یک فرصت برای popularise آن است. نگاهی به عنوان مثال مورد Rakesh Kumar Agarwal معروف ‘Sattu پادشاه” در بیهار که صاحب ‘Swastik Sattu’ یک نام تجاری محبوب.

در سال 1980 او شروع به شرکت همراه با پدرش. در ماه های اولیه او تبدیل به دور و توسط بسیاری از فروشگاه های خرده فروشی که حاضر به باور sattu که یک روز اعلام می شود به عنوان یک ابر. این را به sattu مواد غذایی محبوب در بازارهای تجاری راند او را به کار سخت تر است. آن زمان اما در نهایت او در بر داشت راه خود را و امروز شرکت خود را به چرخ درآمد در کرور.

در واقع سازمان های غیر دولتی در اوتار پرادش در حال تهیه sattu همراه با خشک جیره غذایی به خانواده های فقیر در سراسر کشور مستند.

“ما آماده sattu در روش سنتی است که شامل استفاده از یک آهن کشتی است که در آن اسب گرم است بوداده و مخلوط با شکر زرد. سپس این مخلوط خشک است sieved و مبتنی به آرد خوب. سپس ما توزیع به مردم ساکن در فضای داخلی از اوتار پرادش با هیچ وسیله امرار معاش در این لحظه” Sumithra Prasad, موسس, Dorai بنیاد گفت: این Hindustan Times.

Sattu Ladoos. منبع

البته به آرامی sattu است نافذ بازار مصرف به طور پیوسته.

چه کسی می توانست تصور می کردند که sattu خواهد یک روز گارنر هزاران لایک در Facebook پست توسط بازیگر Ayushmann Khurana? “Sattu پودر مخلوط با دوغ طبیعی و قوی لرزش پروتئین,” او نوشت. و علاقه مندان به تناسب اندام فرار به فروشگاه به سهام تا در sattu.

بهداشت و مزایای دیگر

بهترین قسمت در مورد این مواد غذایی تعجب است که می توان آن را مصرف خام و دارای یک عمر مفید طولانی اگر ذخیره شده در ظروف مهر و موم شده.

منبع

یکی دیگر از نقطه قوت در sattu را به نفع این است که آن را کاهش می دهد نفخ را افزایش می دهد سوخت و ساز بدن و کالری – یکی از ارزان ترین راه برای ریختن کیلو اضافی. همچنین الیاف نامحلول در حال حاضر در sattu هضم را بهبود می بخشد و حرکت روده کمک در حذف سموم از بدن. Sattuبود که اعلام کرد به عنوان یک ‘کم شاخص قند خون مواد غذایی” توسط پزشکان در سال 2002 نیز کمک می کند تا نگه داشتن شیوه زندگی, بیماری هایی مانند دیابت و کلسترول در خلیج.

در نهایت سرد شیشه ای از sattu باعث می شود برای خوشمزه و سالم در تابستان نوشیدنی.

و در حال حاضر به عنوان وعده داده شده در اینجا برخی از sattu دستور العمل های که شما باید سعی کنید!

دستور العمل:

شیرین Sattu Sharbat

مواد تشکیل دهنده: شیرین کننده (jaggery قند عسل), آب سرد sattu و نمک (اختیاری)

مراحل:

  • اضافه کردن 2-3 قاشق غذاخوری sattu در یک لیوان آب
  • اضافه کردن به عنوان شیرین کننده در طعم و مزه
  • اضافه کردن کمی نمک
  • هم بزنید و در خدمت تازه sattu آب

Sattu ka Ladoo توسط Geeta Rachh

منبع: پینترست

مواد لازم:

  • Chana dal (250 گرم)
  • روغن حیوانی (200 گرم)
  • شکر زرد (200 گرم)

مراحل:

  • زمین chana dal به قطعات
  • حرارت روغن و اضافه کردن شکر زرد
  • هنگامی که jaggery حل در روغن اضافه sattu
  • مخلوط کنید و هم بزنید و آن را به درستی. را ladoos و مغذی شیرین است آماده مصرف است.

آیا در نظرات به ما بگویید که چگونه شما در حال برنامه ریزی برای اضافه کردن sattu در رژیم غذایی خود را ؟

(ویرایش شده توسط Saiqua سلطان)

پشتیبانی از صدای قهرمانان گمنام و فوق شهروندان عادی

ما باور داریم که آن را ضروری است برای کشوری مانند ما به صدا که جشن قهرمانان گمنام می دهد یک پلت فرم برای تغییر سازان, الهام بخش میلیون ها نفر از مردم است. با استفاده از قدرت سازنده روزنامه نگاری ما می خواهیم به تغییر هند – یک داستان در یک زمان.

در حالی که ما باید تبلیغات درآمد آنها نیست به اندازه کافی برای پوشش هزینه ها از آوردن همه این داستانها به شما. اگر شما باور ما و بهتر هندوستان و می خواهید این اخبار مثبت جنبش به رشد و سپس در نظر حمایت از ما از طریق بالا دکمه.

مانند این داستان ؟ یا باید چیزی برای به اشتراک گذاشتن ؟
برای ما بنویسید: [email protected]
ارتباط با ما را در Facebook و Twitter.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>