سعی کنید یک شمال شرقی مارول امروز! 5 دستور العمل های ساده با استفاده از برنج سیاه

آیا می دانید یک وعده برنج سیاه و سفید دارای پروتئین بیشتر و کمتر کربوهیدرات نسبت به سفید یا برنج قهوه ای? آن را امتحان کنید!

منf شما نمی تواند انجام دهد بدون برنج و نمی تواند زحمت دادن به آن را برای برخی از رژیم غذایی مد زودگذر و سپس این را بستم علاقه خود را.

ارتقاء

وجود دارد انواع برنج های موجود در هند بلکه در میان بیشتر به طور گسترده مصرف, سفید, قهوه ای و برنج سیاه و سفید. فقط به شما می دهد برخی از آمار: پخته شده یک کاسه برنج سفید به ما می دهد 236 کالری و 45 گرم کربوهیدرات و 3 گرم پروتئین; پخته شده یک کاسه برنج قهوه ای به ما می دهد 222 کالری و 45 گرم کربوهیدرات و 4.5 گرم پروتئین و پخته شده یک کاسه برنج سیاه به ما می دهد 200 کالری, 34 گرم 6 گرم کربوهیدرات و پروتئین است.

اعداد آن را عمیقا روشن است که برنج سیاه و سفید را فراهم می کند پروتئین و حداقل میزان کالری و کربوهیدرات آن را جایگزین مناسب برای دو نفر دیگر در جعبه گذاردن شما مایل به معرفی مواد غذایی که کمک به شما به عقب بر گردیم در شکل.

همچنین تا آنجا که طعم و مزه می رود سیاه و سفید غنی است که به سادگی خوشمزه. آن را به یک دیوانه, عطر و طعم خاکی در خارج و ظریف و شیرین عطر و طعم در داخل. در اینجا چگونه شما می توانید آن را در ساده و خوشمزه دستور العمل به آن درو مزایای بسیاری:

black rice

سیاه, برنج, سبزی, رول

شکر-یک-بلوک قدرتمند با آنتی اکسیدان ها و فیبر برنج سیاه و سفید بزرگ برای از دست دادن وزن سالم و یا مدیریت وزن. می توان آن را مورد استفاده برای ساخت این مواد مغذی گیاهی رول است که به صورت کامل ناهار.

مواد تشکیل دهنده

1 فنجان نخود پخته برنج (پخته شده در روغن نارگیل پاشیده و با دانه کنجد)
کاغذ برنج
1/2 فلفل قرمز تکه
1/2 هویج تکه
1/3 خیار تکه
1/2 فنجان برگ نعناع
1 فنجان اسفناج
1 قاشق غذا خوری کره بادام زمینی
1 قاشق چای خوری سس سویا
1 قاشق چای خوری آب لیمو
1 قاشق چای خوری عسل
1/2 قاشق چای خوری سس تند

روش

شیب کاغذ برنج را در یک بشقاب آب اجازه دهید آن را برای نرم کردن 30 ثانیه پاک از آب و روی یک سطح صاف.
اضافه کردن برخی از برنج پخته شده, چند قطعه از هر یک از سبزیجات برگ نعناع و اسفناج برای هر رول. ریختن (فولد) کاغذ برنج را به یک رول.
خدمت آن را با یک شیب ساخته شده از کره بادام زمینی و سس سویا آب لیمو و عسل و سس تند.

سیاه برنج و سالاد اسفناج

یک کاسه برنج سیاه و سفید و سالاد اسفناج یک نیروگاه از فیبر و آنتی اکسیدان ها و ویتامین های ضروری است. بیشتر چه, آن را نیز فاقد گلوتن و فوق العاده پر کردن. آن را برای روز یکشنبه صبحانه و تماشای آن را تبدیل به وعده غذایی مورد علاقه خود را از هفته است.

مواد تشکیل دهنده

3 فنجان پخته شده برنج سیاه و سفید
2 فنجان اسفناج
1 فنجان توت فرنگی قطعه قطعه شده
1 فنجان زغال اخته
1/2 -1 فنجان پسته
1/2 فنجان روغن زیتون
1/4 فنجان سرکه
2 حبه سیر خرد شده
1/4 فنجان آب پرتقال تازه
نمک و فلفل را به طعم و مزه

روش

اضافه کردن همه مواد تشکیل دهنده را در یک کاسه بزرگ.
خوب مخلوط کنید و در خدمت تازه با پنیر فتا.

ارتقاء

فرنی

black rice

برنج سیاه و سفید شناخته شده است به دیابتی دوستانه. این شامل Cyanidin 3 گلوکوزيد است که کمک می کند تا تعادل سطح قند خون. بنابراین اگر شما مایل به ایجاد برخی از شیرین برای دیابتی, این یکی را بزرگ انتخاب کنید. مبادله شکر در این دستور با شیرین کننده با توجه به دستورالعمل روی بسته ،

مواد تشکیل دهنده

1 1/2 فنجان برنج سیاه و سفید
یک تعداد انگشت شماری از کاشو
2 قاشق چای خوری پودر هل
1 1/2 فنجان شکر
2 قاشق غذا خوری کشمش
2 قاشق چای خوری روغن حیوانی
12 فنجان شیر

روش

یک کاسه عمیق, اضافه کردن آب به اندازه کافی و برنج سیاه و سفید. ترک آن را خیس برای یک شب.
در کف تابه بریزید و شیر را روی شعله متوسط و آن را به جوش آورد.
اضافه کردن برنج در آن است. هم بزنید و آن را به طور مداوم و اجازه دهید آن را طبخ تا زمانی که مخلوط غلیظ شده است.
اضافه کردن پودر هل و شکر را به مخلوط.
در تابه ای جداگانه اضافه کردن روغن و کباب کاشو تا طلایی رنگ قهوه ای است.
اضافه کردن چاشنی به فرنی و خدمت به آن را داغ.

برنج سیاه پلو

black rice

همچنین به عنوان شناخته شده ‘ممنوع برنج’ این تیره بنفش زیبایی بسته toothsome پانچ. آن طعم بسیار عالی به عنوان یک پلو در حالی که اقدام به عنوان یک منبع غنی از آهن و پروتئین و کلسیم می باشد.

مواد تشکیل دهنده

2 قاشق غذا خوری کره
1 پیاز خرد شده
1 1/2 فنجان برنج سیاه و سفید
1 قاشق غذا خوری آویشن
2 1/2 فنجان آبگوشت گیاهی
1 قاشق چای خوری پودر سیر
1 برگ
نمک و فلفل
1/3 فنجان بادام چاک دار
1-2 قاشق غذاخوری جعفری

روش

روغن را در یک کتری با حرارت متوسط و اضافه کردن پیاز, تکان دهنده تا زمانی که قهوه ای طلایی
اضافه کردن برنج و آویشن. در روغن سرخ کرده.
اضافه کردن سهام و سیر و برگ بو و نمک و فلفل و بادام.
آن را به بجوش و خروش آمدن تکان دهنده.
پوشش نوبه خود حرارت را کم و طبخ برای 25-30 دقیقه تا تمام مایع تبخیر شده است.
چاشنی زدن با جعفری و خدمت گرم است.

برنج سیاه و سفید سوپ روشن

وجود دارد هیچ چیز آرام تر از یک کاسه سوپ در پایان یک روز طولانی است. بهترین بخش این است که به سختی وجود دارد هر گونه تلاش مورد نیاز برای ایجاد این فوق العاده خوشمزه کاسه خوبی لود شده با خواص ضد التهابی است.

مواد تشکیل دهنده

4 قاشق غذاخوری برنج سیاه و سفید
1 ساقه سنبل تقسیم
1 قاشق غذا خوری سویا سس
1 پیاز قطعه قطعه شده
2 حبه سیر خرد شده
1 اینچ زنجبیل خرد شده
1 قاشق چای خوری آب لیمو
1 تازه فلفل قرمز تقسیم
نمک و فلفل را به طعم و مزه

روش

گرما 4 فنجان آب با برنج, علف لیمو و پیاز و زنجبیل و سیر.
طبخ به مدت 25 دقیقه.
هنگامی که آن را انجام می شود اضافه کردن سویا سس لیمو و فلفل و نمک و فلفل.
چاشنی زدن با برگ گشنیز و خدمت گرم است.

(ویرایش شده توسط Saiqua سلطان)

ارتقاء

مانند این داستان ؟ یا باید چیزی برای به اشتراک گذاشتن ؟ برای ما بنویسید: contact@thebetterindia.com و یا ارتباط با ما در Facebook و Twitter.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.net

ایندکسر