سفر براتی آغاز می کند در هند. ما خود را آشکار شیرین داستان!

چه راز پشت آن لذیذ چرخش? از zulbiya’ از ایران باستان به “jilapi’ از Bengal کشور نمایشگاه براتی – طراحی دسر دایره کامل می آید — به معنای واقعی کلمه!

ارتقاء

یک مه آلود سرد, انگشت بیحس کننده ، پیاده روی به نزدیکترین halwai شیرین– فروشگاه – پیچیده به دندان در woollens. انتظار در صف. و در نهایت یک bowlful داغ براتی خدمت با rabdi. دندان های خود را نیش می زنند به مارپیچ شیرین خوبی سرخ شده در خمیر. روح خود را آه.

براتی طرفداران در همه ما است.

آیا خورده با فروتن صبحانه از poori-سبزی یا شب اسنک سمبوسه و چایمصرف در شیر و یا با کشک, براتی لذت می برد می تواند گرم و سرد و یا حتی daylong بیات.

منبع: ویکیپدیا

برای سنین سرخپوستان شده اند رفتن ga-ga بیش از این بی نظیر ظرف. پس از آن خواهد آمد به عنوان یک شوک به بسیاری بدانید که منشاء براتی است نه هندی در همه. در واقع ملت عزیز دستور العمل است که شاید واردات از خاورمیانه همتای Zalabiya یا فارسی Zulbiya!

در اینجا گاهشمار براتی منشاء و تکامل تدریجی آن به مدرن هندی مورد علاقه.

اولین اشاره

قدیمی ترین اشاره ای Zulbiya قدمت آن به اوایل قرن 10. باستانی ایرانیان آشپزی ‘Kitab al-Tabeekh’ توسط محمد بن حسن بغدادی اشاره به دستور ظرف توصیف آن به عنوان شیرین به طور سنتی توزیع در میان توده های مردم در ماه رمضان و دیگر جشن. ظرف را نیز می یابد ذکر است در یکی دیگر از 10 قرن عربی آشپزی توسط ابن Sayyar al-Warraq.

Zulbiya است که هنوز هم محبوب امروزی در ایران در حال ظهور به عنوان یک ضروری دسر در نوروز (سال نو ایرانی) صفحه گرامافون. اما Zulbiya متفاوت از هند براتی در ظاهر به عنوان سابق اتحاد نامتقارن گل کویل الگو بر خلاف دومی که یک سری از دایره کویل. علاوه بر این, خاورمیانه, دستور العمل, حکم استفاده از شربت عسل و گلاب در حالی که یک قند ساده شربت پر هندی براتی.

Zulbiya (منبع: Koolleh فروشگاه)

گراند ورود به شبه قاره هند

با توجه به روی ناچاری-Jobson واژه نامه از کلمات و عبارات اصطلاح ‘براتی’ یک Indianised مشتق از Zulbiya – در این دستور غذایی که آورده بود به شبه قاره هند با زبان فارسی تجار و صنعتگران و خاورمیانه مهاجمان در طول دوره قرون وسطی است.

آن را در طولانی برای لذیذ Zulbiya به بافت خود را به غذاهای هندی به عنوان ساده Jalavallika یا Kundalika. اواخر قرن 15 براتی حال تبدیل شدن به یک بخشی از جشن بومی و همچنین موارد شخصی مانند مراسم عروسی یا جشن های دیگر. ظرف حتی تبدیل به یک عامل اصلی به عنوان Prasadam در معابد.

اولین هندی متن با اشاره به براتی است Priyamkarnrpakatha (1450 م) – یک Jain متن تشکیل شده توسط Jinasura که در آن او اشاره براتی به عنوان بخشی از منوی شام خدمت کرده است توسط یک تاجر است. بعد در 1600 CE, زبان سانسکریت متن Gunyagunabodhini, enlists مواد تشکیل دهنده و دستور العمل های دسر که یکسان به حال و روز براتی.

Bhojana Kutuhala – یکی دیگر از قرن 16 کتاب دستور العمل ها و مواد غذایی علوم Raghunath ظریف است اشاره ای پی-پس از غذا شیرین.

تازه Jalebis بودن سرخ شده در یک خط

در کتاب خود غذای هندی: یک تاریخی همراه غذا مورخ KT Achaya می نویسد: – “با توجه به روی ناچاری-Jobson کلمه jilebi است “ظاهرا فساد از عربی zalabiya یا فارسی zalibiya’. اگر هر دو کلمه و شیرین شربتی ماده از مواد غذایی است که آن را connotes باید وارد هند بسیار زود است.”

انواع مختلف از براتی در هند

براتی – هند نسخه از ظرف محبوب شد در طول قرن ها در شمال هند در حالی که در جنوب هند این است که عمدتا تلفظ به عنوان Jilebi. می شود آن را به بنگالی Jilapi خدمت در یک کشور عادلانه در Rathayatra یا گجراتی براتی مصرف با Fafda در Dusshera, براتی شده است اساسا در هم تنیده با و پز شناسی از هند است.

چند تا آواتار از براتی در حال حاضر محبوب در سراسر کشور سرزمین اصلی – سنگین وزن Jaleba از شب بازارهای ایندور این Chhanar Jilipi از آشپزخانه بنگال محترم sweetmakers این Mawa براتی از Madhya Pradesh یا خود انیمه Khowa براتی حیدرآباد و یا حتی Imarti یا Jhangiri آندرا پرادش به نام بعد از امپراتور مغول جهانگیر.

Imarti یا Jhangiri (منبع: ویکیپدیا)

Jalebis در بازار

“وجود دارد این است که تقاضا بیشتر برای ما براتی در زمستان” صمیمانه سهام Sanjeev Sharma حاضر صاحب امریتسار معروف فروشگاه Gurdas Ram براتی Wala. “USP ما این است که ما آماده همه چیز تازه هر روز صبح. ‘گرما-garam’ jalebis سرخ شده و آغشته به شربت در مقابل مشتری.” 62 ساله فروشگاه آغاز شده توسط شارما پدربزرگ که مهاجرت به امریتسار از یک روستا در هیماچال پرادش در جستجوی کار.

ارتقاء

او و پسرش, شارما, پدر, به زودی تسلط و صنعت ساخت این خوش مزه پرتقال چرخش و هرگز به عقب نگاه کرد. “ما همین حالا آماده هر گونه مانند Mawa یا آرین براتی. ما چوب به کلاسیک طراحی-روغن براتی آماده در تازه Khameer (مخمر) خمیر. حتی Sachin Tendulkar را دوست دارد ما براتی می گوید:” Sharma.

تازه بشقاب براتی در Gurdas Ram براتی Wala (منبع: بزرگ امریتسار)

پیر معروف براتی Wala مسلما قدیمی ترین و محبوب ترین فروشگاه در دهلی نو بوده است براتی-ساخت کسب و کار از سال 1884. این فروشگاه آغاز شد Nem Chand Jain, و در حال حاضر نگاه کرد و بعد با جانشین او کایلاش Jain.

زبان, به , بهتر, هند, Kailash Jain نشان می دهد “ما jalebis کمی ضخیم تر از آنهایی که استاندارد موجود در بازار. اما شما می توانید از فروشگاه ما براتی تا یک ماه بدون هیچ گونه تبرید. دلیل این است که ما نمی تخمیر خمیر یک شبه و تنها آماده سازی آن تازه از ابتدا هر روز صبح. از این رو نیز وجود دارد هیچ اثر خفیفی از رنگ از ترشی.”

پیر معروف براتی Wala (منبع: Leonardocorredortoro Pandey Ketan Ralhan)

او می افزاید: چگونه تقریبا تمام قبلی نخست وزیران هند شده اند به طور منظم در فروشگاه خود را در طول زمان خود را – از نهرو به راجیو گاندی به Manmohan Singh. حتی بالیوود ستاره راج کاپور و Rishi Kapoor شده بود طرفداران اختصاص داده شده از این فروشگاه به فروش می رساند که تا به 15,000 تومان ارزش های شیرین هر روز.

در اینجا به بیشتر ترد jalebis پر کردن دهان خود را با شربتی شیرینی! تماس با آنچه در آن چه جذابیت همیشه سبز براتی هرگز محو شدن از غذا های هندی صحنه.

(ویرایش شده توسط Saiqua سلطان)

مانند این داستان ؟ یا باید چیزی برای به اشتراک گذاشتن ؟
برای ما بنویسید: [email protected]
ارتباط با ما را در Facebook و Twitter.

ارتقاء

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>