سفارش غذا آنلاین ؟ 6 احتیاطی برای Takeouts مواد غذایی تحویل در COVID-19

با اخبار اخیر از چند تحویل مدیران تشخیص داده COVID-19 مثبت در دهلی و بنگلور مصرف کنندگان در حال حاضر در یک نقطه سخت. برای سفارش و یا به سفارش این سوال است.

ارتقاء


با مثبت جمعی بهتر هند COVID-19 پوشش در دسترس است به زبان های منطقه ای نشریات به صورت رایگان. نوشتن به [email protected] برای جزئیات بیشتر.


With محدودیت در مستند 3.0 بودن خفیف تر از قبلی مراحل, مردم سراسر هند را از سر گرفته و سفارش مواد غذایی, مواد غذایی و دیگر ملزومات آنلاین. چندین وب سایت های تجارت الکترونیک و نرمافزار نیز kickstarted خود را تحویل خدمات دوباره در نوسان کامل است.

اما با این خبر از چند تحویل مدیران تشخیص داده COVID-19 مثبت در دهلی و بنگلورمصرف کنندگان در حال حاضر در یک نقطه تنگ. برای سفارش و یا به سفارش این سوال است. پاسخ خوشبختانه بله شما می توانید. اما برخی از اقدامات احتیاطی باید به شدت به دنبال اطمینان حاصل شود که خود را به تحویل کالا می تواند امن است.

دانشمندان هنوز به پیدا کردن هر گونه شواهد از COVID-19 بودن انتقال از طریق غذا و چه کسی تایید کرده است این. این عفونت می تواند گسترش از طریق تحویل بسته, ظروف و اقلام مواد غذایی به عنوان ویروس می تواند زنده ماندن در این سطوح برای مدت طولانی.

در اینجا یک لیست از نکات ایمنی شما نیاز به نگه داشتن در ذهن در حالی که سفارش از رستوران مورد علاقه خود را:

1. بررسی بهداشت امتیاز

تقریبا تمام مواد غذایی تحویل برنامه های ایمنی استاندارد نشان یا بهداشت امتیاز برای رستوران ها در فهرست خود را.

  • مطمئن شوید که شما سفارش فقط از یک محل با یک نشان ایمنی و یا بهداشت لازم اعتبار حتی اگر این لیست از ویژگی های مورد علاقه خود را در رستوران.
  • اطمینان حاصل شود که برنامه شما در حال سفارش از زیر تمام اقدامات احتیاطی را تحویل پرسنل.

2. تماس با ما تحویل

گزینه تماس با ما تحویل فعال بوده است در بسیاری از برنامه های تحویل مواد غذایی همیشه از این مستند آغاز شده است. آن است که توصیه می شود که هر دو عامل تحویل و مشتری به شدت پایبند به تمام آن هنجارها.

  • همیشه مطمئن شوید که شما تصمیم گرفتند برای تماس تحویل در حالی که سفارش آنلاین.
  • در اکثر موارد تحویل مدیران ترک بسته مواد غذایی و یا مواد غذایی بسته در خارج از درب زنگ زنگ برای هشدار به مشتری.
  • برخی از مجتمع های آپارتمانی هستند و حتی جلوگیری از ورود عوامل فراتر از دروازه اصلی اجازه می دهد ساکنان تنها به جمع آوری بسته خود را از امنیت کابین.
  • پرداخت آنلاین سفارش خود را تنها راه امن در حال حاضر برای جلوگیری از عفونت به عنوان پول نقد ارز بالا است و احتمال گسترش ویروس.

3. دور انداختن بسته

در یک مطالعه منتشر شده توسط New England Journal of Medicineمشخص شد که این ویروس می تواند در زنده ماندن مقوا سطوح تا 24 ساعت و در حدود 2-3 روز در پلاستیک.

  • غذا خوردن به طور مستقیم از takeout بسته ممکن است به نظر می رسد به خصوص برای جلوگیری از توده ای از ظروف در سینک آشپزخانه خود اما توصیه می شود که شما دور انداختن جعبه روکش و بسته های یک بار مواد غذایی تحویل داده شده است. انتقال مواد غذایی به تمیز کردن بشقاب و یا کاسه بلافاصله.
  • احتياط اضافه شده را به غذا خوردن با قاشق و چنگال. اگر امکان انصراف از دریافت هر گونه کارد و چنگال با مواد غذایی خود را و اگر شما را دریافت و آن را دور بیندازید بلافاصله.
  • برای اقلام مواد غذایی, انتقال مطالب از یک جعبه غلات یا یک بسته نمک را در یک شیشه تمیز/ظرف پلاستیکی در خانه و دور انداختن بسته است.
  • به صورت خام و سبزیجات و شستن سطح بیرونی کاملا با آب ولرم قبل از نگه داشتن آنها را در داخل یخچال شما.
  • همان روش را می توان دنبال کرد با تخم مرغ و همچنین اگر مراقب باشید و ظریف در حالی که شستن پوسته تخم مرغ در زیر آب در حال اجرا.
  • برای ماهی و مرغ و گوشت را دور بریزید اصلی مهر و موم شده بسته شستن مطالب و انتقال آن به یک مهر و موم شده ظرف برای نگهداری در فریزر.

4. شستن دست های خود را

  • این شاید ساده ترین اما قوی ترین راه برای نگه داشتن Coronavirus در خلیج. شستن دست های خود را بلافاصله پس از دست زدن به بسته تحویل داده و یا مواد غذایی بسته است. نمی دزدکی حرکت کردن یک نیش می زنند با دست نشسته مهم نیست که چقدر خوشمزه ظرف است.
  • به یاد داشته باشید به کف با یک ضد عفونی کننده دست شستشو و شستشو با آب به طور کامل به مدت 20 ثانیه. یک راه آسان برای نگه داشتن یک برگه از زمان به خواندن “تولدت مبارک’ دو بار در ذهن خود را در حالی که شستن.
  • اجتناب از دست زدن به صورت خود را در دهان و بینی قبل از شستن دست های خود را.

5. ضد عفونی کردن بالای جدول

  • انتخاب یک منطقه تعیین شده برای نگه داشتن قطعات خود را قبل از دور انداختن بسته است.
  • هنگامی که شما دور انداختن بسته در خشک زباله سطل پاکسازی خود میز و یا تعیین سطح با مواد ضد عفونی کننده مایع است. شستن دست های خود را بعد از این!


6. حرارت مواد غذایی خود را

  • به عنوان در هر مورد که, Coronaviruses هستند thermolabile (به آسانی نابود یا غیر فعال توسط گرما) و بنابراین مستعد ابتلا به حالت عادی درجه حرارت پخت و پز مانند 70℃. از این رو آن است که همیشه توصیه می شود به reheat خود را تحویل مواد غذایی قبل از مصرف به حذف همه ممکن است شانس عفونت ویروسی.
  • یخچال باقی مانده همیشه باید دوباره گرم قبل از غذا خوردن.
  • مواد غذایی نباید های ذخیره شده برای بیش از سه روز در یخچال است. هر چیزی بالاتر از آن به دور انداخته شود به طور مستقیم.

سعی کنید به دنبال نکات ذکر شده در بالا پشتکار و نگه داشتن خود و محیط اطراف خود را تمیز کردن به عنوان آنجا که ممکن است. که راه شما می توانید محافظت از خودتان را از COVID-19 در حالی که همچنین relishing مواد غذایی جالب توجه.


(ویرایش شده توسط Gayatri Mishra)

پشتیبانی از صدای قهرمانان گمنام و فوق شهروندان عادی

ما باور داریم که آن را ضروری است برای کشوری مانند ما به صدا که جشن قهرمانان گمنام می دهد یک پلت فرم برای تغییر سازان, الهام بخش میلیون ها نفر از مردم است. با استفاده از قدرت سازنده روزنامه نگاری ما می خواهیم به تغییر هند – یک داستان در یک زمان.

در حالی که ما باید تبلیغات درآمد آنها نیست به اندازه کافی برای پوشش هزینه ها از آوردن همه این داستانها به شما. اگر شما باور ما و بهتر هندوستان و می خواهید این اخبار مثبت جنبش به رشد و سپس در نظر حمایت از ما از طریق بالا دکمه.

مانند این داستان ؟ یا باید چیزی برای به اشتراک گذاشتن ؟
برای ما بنویسید: [email protected]
ارتباط با ما را در Facebook و Twitter.

ارتقاء

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>