کلار کشاورزان خورشید-خشک کردن به روش موجب صرفه جویی در 1 تن گوجه فرنگی از رفتن زباله در مستند

تا 23 مارس یکی quintal از کلار گوجه فرنگی فروش در اطراف تومان 1,133. روز بعد قیمت کاهش یافته و به یک تکان دهنده 133 تومان در هر quintal.

ارتقاء


با مثبت جمعی بهتر هند COVID-19 پوشش در دسترس است به زبان های منطقه ای نشریات به صورت رایگان. نوشتن به [email protected] برای جزئیات بیشتر.


تیاو کلار منطقه در کارناتاکا به خود می بالد برای آن محصول گوجه فرنگی. حدود 9000 هکتار از منطقه تحت کشت این میوه می افزاید که چنین عطر و طعم به ما وعده های غذایی روزانه است. به طور متوسط از 4 لاخ تن گوجه فرنگی کشت شده است در اینجا در هر سال است.

تصور کنید سپس گوجه فرنگی کشاورز گرفتاری به دلیل محدودیت های حمل و نقل و بازار محدود فرصت را در COVID-19 مستند. چه خواهد شد آنها را با بشکه از برداشت گوجه فرنگی ؟ می توانید آنها آب و هوا فوق العاده ای از دست دادن ؟

در این آشکار تلخ هم برای این کشاورزان Grama Vikas, یک توسعه روستایی سازمان از کلار به شدت به کمک 49 خانواده به نوبه خود تولید به ارزش افزوده محصولات مانند خشک شده و تکه های گوجه فرنگی و ترشی. این راه به آنها کمک کشاورزان حداقل فروش برخی از محصولات خود را و <url> 49 زنان در روستاها.

یک تراژدی برای کلار کشاورزان:

kolar tomato preservation

کلار یکی از عمده ترین تولید کنندگان گوجه فرنگی و معمولا کسب و کار را بدست آورده و آنها را شسته و رفته سود. بسیاری از انواع گوجه فرنگی رشد نیز صادر شده به کشورهای دیگر که در آن آنها را ساخته اند یک بازار تو رفتگی در دیوار.

در این سال بیش از حد این محصول عالی بود و تا 23 ماه مارس در مورد 2619 تن گوجه فرنگی می شد را به بازار هر روز. هر quintal خواهد فروش در اطراف تومان 1,133. اما روز بعد قیمت کاهش یافته و به یک تکان دهنده 133 تومان در هر quintal.

بهتر هند (TBI) در تماس با MVN رائو مدیر اجرایی Grama Vikas به درک وضعیت بهتر است. “وجود دارد بیش از 340 روستا در Mulbagal taluk از کلار که در آن عمل می کنیم و هر روستا به طور متوسط از پنج گوجه فرنگی کشاورزان است. جمعی مقدار از گوجه فرنگی تولید شده سرسام آور است. با مشکل حمل و نقل آنها نمی تواند صادرات خود را برداشت به تامیل نادو یا آندرا پرادش مانند معمول است. و چقدر می تواند آنها را مصرف محلی ؟ ” او می گوید.

گوجه فرنگی را با یک بسیار کوچک و ماندگاري اگر مصرف نمی شود در عرض چند روز از برداشت پوسیدگی. آن شده اند که از دست دادن عظیم برای کشاورزان. مقامات دولتی سعی کنید به باز کردن آن مواد غذایی واحد پردازش برای کمک به کشاورزان حفظ خود برداشت اما کشاورز هنوز مواجه با بسیاری از موانع است.

“ما یک مسئله بزرگ با گوجه فرنگی. [کارناتاکا را] میانگین تولید روزانه گوجه فرنگی است که حدود 1500 تن است. بیشتر از آن می آید از کلار. ما در حال پردازش حدود 250 تن گوجه فرنگی در واحد ما اما بزرگ وجود دارد مازاد. چنای و کرالا بزرگ ما بازارهای اما این حرکت کند است و” ب Venkatesh مدیر باغبانی گفت جدید هند اکسپرس.

پردازش گوجه فرنگی برای افزایش عمر مفید:

kolar tomato preservation

Girija MS که با این نسخهها کار در Grama Vikas دولت و بخش امور مالی می گوید دکن هرالد “ما دیده می شود کشاورزان مبارزه با توجه به شیب دار رها کردن در تقاضا. ما فکر می کنیم می تواند آنها را پشتیبانی توسط استفاده از دو منابع است که فراوان در حال حاضر – خورشید و زمان است.”

رائو بیشتر بیان می کند که آنها خریداری شده و حدود یک تن از محصولات تازه از کشاورزان از کلار روستا در اطراف Rs 5/kg نرخ اعلام شده توسط کشاورزان است. این سازمان در آغاز کار پردازش در Mulbagal Taluk آموزش زنان از 49 خانواده ها را به تکه های خشک شده و ترشی.

“این پروژه بزرگ بوده است تا کنون و ما امیدواریم که زنان upskill خود را و آن را به جلو در سال آینده بیش از حد. هر زمان که محصول در حد و کشاورزان موفق به فروش آن در نرخ معقول از جمله تکنیک های پردازش را در مفید آمده است. تا کنون ما ترشی 200 کیلوگرم گوجه فرنگی و بقیه را به تکه های” او سهام با TBI.

چگونه گوجه فرنگی ترشی:

kolar tomato preservation

ارتقاء

  • برش گوجه فرنگی را اضافه کنید و نمک و زردچوبه به آنها و نگه داشتن آنها را مزه دار شده برای یک روز.
  • نمک باعث می شود گوجه فرنگی و آزاد آب. جداگانه برش از آب و اضافه کردن برخی از آلوچه به آب گوجه فرنگی.
  • خشک هر دو آب و برش در زیر آفتاب. اطمینان به نگه داشتن آنها را دور از دسترس حشرات و پرندگان است.
  • حذف آهن از آب و خرد کردن آن.
  • در ضمن اضافه کردن فلفل قرمز پودر و پودر شنبلیله به آب گوجه فرنگی. اضافه کردن رب آلوچه بیش از حد. ترکیب این خمیر را به طور مساوی و سپس اضافه کردن گوجه فرنگی خشک شده, برش به آن است. خوب مخلوط کنید دوباره.
  • گرما یک ظرف بریزید و مقداری روغن در آن است. اضافه کردن دانه خردل urad دال نخود دال و پودر فلفل (به سلیقه خود). شما همچنین می توانید اضافه کردن برخی از سیر.
  • اضافه کردن این خو به مخلوط گوجه فرنگی و رب آلوچه.
  • خوب مخلوط کنید و هنگامی که آن را سرد به دمای اتاق ذخیره در یک ظرف مهر و موم شده.

حفظ گوجه فرنگی برای استفاده در آینده:

رادا یک محقر و یکی از زنان کارگر با Grama Vikas در کلار سهام این مراحل را با TBI.

  • قرار دادن بر روی دستکش و ماسک و کلاه برای جلوگیری از هر گونه آلودگی گوجه فرنگی. آنها را بشویید تا به درستی و پت خشک با پاک کردن تکه پارچه.
  • دقت حذف شده از گوجه فرنگی و برش آنها را به متوسط قطعات.
  • بر روی پشت بام ترتیب یک پارچه خشک و جای قطعات را با دقت.
  • خشک آنها را در آفتاب به مدت سه روز.
  • هنگامی که شما می توانید فروشگاه قطعات در یک پلاستیک یا یک ظرف شیشه ای و استفاده از زمانی که مورد نیاز است.

رائو می گوید TBI که shelflife از حفظ دانههای است که حدود شش ماه و از ترشی است که نزدیک به یک سال است. از جمله روش های آلی پردازش می توانید نگه داشتن یک جریان ثابت از درآمد ماه پس از گوجه فرنگی برداشت شده است.

رائو امیدوار است که این تیم می تواند جمع آوری خود را در یک شرکت به کمک مضطرب گوجه فرنگی کشاورزان به عنوان به خوبی به عنوان خود را در آینده است.

(ویرایش شده توسط Saiqua سلطان)

پشتیبانی از صدای قهرمانان گمنام و فوق شهروندان عادی

ما باور داریم که آن را ضروری است برای کشوری مانند ما به صدا که جشن قهرمانان گمنام می دهد یک پلت فرم برای تغییر سازان, الهام بخش میلیون ها نفر از مردم است. با استفاده از قدرت سازنده روزنامه نگاری ما می خواهیم به تغییر هند – یک داستان در یک زمان.

در حالی که ما باید تبلیغات درآمد آنها نیست به اندازه کافی برای پوشش هزینه ها از آوردن همه این داستانها به شما. اگر شما باور ما و بهتر هندوستان و می خواهید این اخبار مثبت جنبش به رشد و سپس در نظر حمایت از ما از طریق بالا دکمه.

تصاویر/ویدئوها حسن نیت ارائه میدهد از MVN رائو/ Grama Vikas.

مانند این داستان ؟ یا باید چیزی برای به اشتراک گذاشتن ؟ برای ما بنویسید: [email protected] و یا ارتباط با ما در Facebook و Twitter.

is.gdv.gdv.htclck.ruulvis.nettny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>