چگونه یک مسلح سرآشپزها & دندان نواب به هند آن معشوق کباب

عشق Shammi, Nargisi و Kakori کباب? پیدا کردن چگونه این ظرافتهای نام خود را کردم. و در صورتی که باعث می شود شما گرسنه ما شامل کباب ویژه دستور مستقیم از یک مادر در آشپزخانه!

ارتقاء

Kebabs روی حیله و تزویر. و احساسی.

خرج کردن اضافی جوز و یا بیش از کمک سخاوتمندانه از kachri (پاپایا خام) و شما از دست داده اند و کباب در حال حاضر ایستاده و سازمان دیده بان در وحشت به عنوان آن را به آرامی تجزیه در ماهی تابه.

با وجود آن بسیاری از حالات این لقمه گوشتی احسان جهانی دوست داشتم. به طوری که وجود دارد گیاهخواری و وگان — انواع کباب و آن را یکی از مهمترین دستور داد-در مواد غذایی در هند در طول مستند.

چیزی است که وجود دارد تا آرامش مورد ترکیبی از ادویه جات ترشی جات و گوشت و یا سبزیجات (را انتخاب کنید) پخته شده را به آرامی روی حرارت کم با متناوب نفت پینه بسته. این عطر بی پروا از ذغال overpowers حواس خود را در حالی که شما می توانید تقریبا لمس گرما از ادویه جات ترشی جات گرم شدن هوا در اطراف کباب صفحه گرامافون خدمت با کمی گوجه فرنگی افزایش یافت چاشنی و یک طرف قطعه قطعه شده پیاز.

شامی Nargisi, Seekh, Galouti, Tunday, Kakori, Shikampuri هستند اما کسری از نام های مستعار که کباب می رود. هر دستور غذا را می پرسد برای چندین ترکیبی از ادویه جات ترشی جات در زمان به عنوان بسیاری از 160 (من بچه شما نیست).

اما چگونه خاورمیانه درشت-مبتنی گوشت بو داده در کباب آمدن به هند ؟ که عطا این نام ؟ چرا از آن زد به عرض یک اینچ از زندگی خود را (پس به صحبت می کنند) به قرض دادن آن creamier ذوب در دهان شما بافت ؟ آنچه در مورد ادویه جات ترشی جات استفاده می شود ؟

من تصادفا برخی از پاسخ های جالب — برخی از آنها مربوط به یک مسلح به یک آشپز و یک دندان نواب یک توهین میزبان و البته شمشیر است.

ورود کباب در هند

شایعه شده است که حدود 160 ادویه جات ترشی جات به ساخت برخی از کباب. منبع: Tunday رستوران


کباب است که به سادگی یک تکه گوشت کبابی روی آتش است. تکه پهن خرد کرده و به شکل و یا با استخوان, کباب آمده در اشکال مختلف. اگر یکی می رود با این تعریف و سپس کباب در واقع باستان.

اوایل مردم خوردند خشکیده قطعه از گوشت آنها بو داده در یک تف به عنوان بسیاری از آثار باستانی ماقبل تاریخ در دسترس هستند در قالب کوره (فانتزی که) و سوخته استخوان حیوانات.

اما بیایید سریع به جلو به بیشتر قابل هضم بار.

در حالی که مهاباراتا اشاره گوشت سرخ شده و 11th قرن سانسکریت متن Manasollasa توسط کلینی Chalukya پادشاه Someshvara سوم صحبت می کند از قطعات گوشت کبابی روی آتش کباب به عنوان ما آن را می دانم مخفیانه راه خود را به هند از خاورمیانه انجام شده توسط ترکها و دوستانه فرستادگان.

کلمه خود را دارای ریشه عربی کلمه kabāb که به معنی گوشت سرخ شده. الگوی به نظر می رسد آسان به درک. آن است که فقط یکی از ساده ترین راه برای طبخ گوشت! سربازان شکار حیوانات را در راه خود را و مخلوط آنها در راهنمایی از شمشیر خود را و بو داده و آنها را بر روی آتش باز است.

حالا که ما etymologies و تاریخ را از راه ما صحبت از کباب در هند.

معروف سیخ بو کباب (یا seekh کباب) وارد شبه قاره همراه با غارتگری ارتش از آسیای مرکزی است. و سرآشپزها در آغوش گرفت و آنها را با شور در تلاش برای کامل این خارجی دستور العمل ها و انطباق آنها را به سرگرمی-فرهنگ لطفا به اربابان خود.

سرآشپزها در دوران مغول اضافه کردن سحر و جادو خود را لمس

Şişkebap – یک جشن برای تمام حواس. منبع: Faiz Ahmed/Instagram


تاریخچه این است که مغول عاشق خود را خرد غذاهای گوشت. اما کباب شد هنوز از chewier انواع ترک ها مانند آن است که راه.

بیش از زمان های هندی, سرآشپزها تغییر شکل seekh کباب و شروع به مجسمه سازی آن را به عنوان یک دور patty. در اینجا داستان شامی کباب سزاوار ذکر است.

Asaf-ud-Daula نواب وزیر از اود از 1775-1797. او علاقه مواد غذایی خوب است اما افراط تبدیل شده بود او را چاق و سلامتی او شروع به وخامت بیشتر با او از دست دادن دندان های خود را.

اما گوشت-عشق بی دندان نواب تا به حال به مماشات.

سلطنتی آشپز — rakbdars — در حال حاضر کامل خود را از دام روش پخت و پز, تغذیه بیشتر عطر و طعم به مواد غذایی خود را. بنابراین در حال حاضر آنها تا به حال به آمده تا با چیزی است که نواب غذا خوردن می تواند بدون نیاز به جویدن.

“شامی کباب قرار شده به منظور تطبیق این مشکل است. آنها ساخته شده از ریز خرد کرده و گوشت شناخته شده به عنوان qeema . . . آنها را خرد کردن گوشت به یک خمیر خوب و سپس اضافه کردن زنجبیل و سیر, دانه خشخاش و ترکیبی از ادویه جات ترشی جات و رول آن را به توپ و یا قرص نیزه آنها را در یک سیخ و کباب آنها را بیش از یک آتش سوزی. حاصل کباب شد ترد در خارج اما خیلی نرم و ابریشمی است که در آن حتی بدون دندان Asaf-ud-Daulah غذا خوردن می تواند آنها را با لذت” می نویسد مورخ لیز Collingham در کتاب خود کاری: داستان آشپز و فاتحان.

و حاجی مراد علی بیشتر کامل این کباب آشپز فوق العاده است که آمد تا با مشهور Tunday کباب.

“پدر بزرگ من شکست بازوی خود را در حالی که پرواز بادبادک ها بر روی سقف از دست داده و توانایی استفاده از آن با توجه به فقدان بهتر تخصص های پزشکی. اما او عاشق آشپزی و حتی با یک دست او سریع ترین در میان تیم خود را در برش پیاز! او گوشت ریز اجازه می دهد تا ادویه جات ترشی جات به نفوذ به آن می گوید:” محمد عثمان فعلی وارث Tunday کباب یاد 115 ساله لکنو استقرار.

معروف Seekh کباب – چاشنی گوشت چرخ شده مخلوط در خوشه و بوداده در زغال سنگ. منبع: Tunday رستوران


زمانی که نواب Wajid-علی-شاه طعم ذوب در دهان شما patty پخته شده در روغن حیوانی او خواسته بود که آنها را پخته و به او گفته شد — این بود
Tunday ke کباب. اشاره به مسلح به یک آشپز است.

“این دستور غذا است که هنوز هم همان. ما اضافه کردن چند ادویه جات ترشی جات به خصوص kachri (پاپایا خام) به tenderise گوشت. آن هم خوب است برای هضم و برخی از hakims (پزشکان) گفته بود پدر بزرگ من برای اضافه کردن این به گوشت آن گوارشی خواص” می افزاید: عثمان در گفتگو با بهتر هند.

بسیاری از بستگان کباب — Nargisi, Kakori و Doner!

کباب آمده اند راه طولانی از خود یونان و ترکیه روز. اما یک انبه می تواند سقوط به دور از آن درخت است. خارجی عموزاده شامی کباب — این Doner و شیش کباب — کمتر spicier و chewier نسخه.

“Doners هستند لایه پهن گوشت که ما پشته در یک شکل مخروطی و کباب به آرامی. ما اصلاح کردن لایه های خارجی آن را به کباب ترکی! Seekh است دوباره زمین درشت یا قطعات گوشت کبابی روی زغال. تفاوت در هند و ترکیه seekh کباب این است که ما با استفاده از فلفل دلمه ای قرمز در حالی که سنگ زنی گوشت. و کمتر از آن است که بیش از حد تند,” لبخند Barış Şerefoğlu سر آشپز در Al-Aziz ترکیه رستوران در مسقط, عمان.

پس از آن وجود دارد Kakori کباب, یک پسر عموی هندی seekh کباب. ساخته شده از ریز خرد کرده گوشت tenderised توسط Malihabadi انبه Kakori کباب به وجود آمد به دلیل تحقیر شده میبیند نواب سید محمد حیدر کاظمی محلی اشراف زاده در لکنو را Kakori منطقه.

هنگامی که یک فرماندار دعوت شد به لذت بردن از نعمتهای انبه او فصل گذشت یک deprecating نظر درشتی از کباب در خدمت نواب را dastarkhwan (گسترش).

چه چیزی شما را می دانم! این affronted نواب به نام همه rakabdars و khansamas و از آنها خواست تا در خدمت یک نسخه بهتر از seekh کباب.

و این است چگونه Kakori پسر عموی seekh کباب متولد شد و در نواب آشپزخانه.

ارتقاء

همانطور که برای Nargisi کباب (تخم مرغ آب پز پوشش داده شده در گوشت چرخ شده و سرخ شده) به نظر می رسد که زمانی که شما قطع کباب در محله های زرد رنگ داخل سفید داخل گوشتی لایه به نظر می رسد مانند گل نرگس (narcissus).

داستان ها و دستور العمل های با محوریت کباب بسیاری هستند. حیدرآباد را shikampuri (آویزان کشک پر از گوشت چرخ شده), pathar ka gosht (خوابانده بره تکه های پخته شده در یک سنگ گرانیت بیش از زغال سنگ) کشمیر را tabak maaz (دنده بره پخته شده در شیر و سپس سرخ شده) و راجستان maas ka سولا (بره پخته شده بیش از زغال سنگ و یا دودی چاله) لیست بسیار زیاد و چشمگیر است.

مادر من دستور Galouti کباب

galouti-Kebabs

کباب فوق العاده همه کاره با تعداد بی شماری از ادویه جات ترشی جات برای طعم دهنده و بسیاری از انواع گوشت در دسترس — بز و مرغ بوفالو و بره.

بنابراین اجازه دهید سعی کنید یکی از دستور العمل که مادر من کامل پس از آزمایش و خطا.

ما نمی با استفاده از ریشه خس خس یا فوفل های عجیب و غریب pathar ka phool یا حتی گلبرگ گل سرخ. و شما اضافه kewra تنها اگر شما در حال اضافه کردن چربی است. بود که ممکن است این دستور العمل آزمون زمان ایستاده بود. و هر زمان که من سعی می کنم آن را کباب نوبه خود معطر با ادویه جات ترشی جات و طعم درست و مناسب با توجه به سرکه.

توجه داشته باشید: استفاده از نیم کیلو خرد گوسفند برای این دستور غذا

مواد لازم:

مخلوط ادویه (با این نسخهها کار برای بسیاری کباب/گوشت ادویه کاری)

  • میخک: 8-9
  • هل سیاه: 2 (ترجیحا تنها دانه)
  • سبز هل سبز: 4
  • چوب دارچین: 2
  • مک: یک گل
  • جوز هندی: یک (کوچک)
  • فلفل سیاه و سفید: 6
  • رازیانه: 1

(خشک کباب ادویه جات ترشی جات و خرد هنگامی که سرد)

سرکه:

  • پاپایا خام رب: دو قاشق چای خوری (گوشت tenderiser)
  • زنجبیل و سیر رب: 1 قاشق چای خوری
  • بادام رب: 1 قاشق چای خوری
  • Birista (ترد پیاز سرخ شده) رب: 1.5 قاشق چای خوری
  • سرد پودر: 1/2 قاشق چای خوری
  • روغن: 2 قاشق چای خوری
  • آب لیمو: 1 قاشق چای خوری
  • نمک را به طعم و مزه
  • روغن برای سرخ کردن

برای شگفت انگیز زغال چوب بوی:

زغال داغ: 3 کوچک

میخک: 4 کوچک

روغن: دو قاشق چای خوری

جراحی کاسه درب

در حالت ایده آل سرآشپزها اضافه کردن عطر به Galouti کباب با ادویه مخلوط بنابراین نمی اضافه کردن سبز هر چیزی به آن, یعنی, گشنیز, فلفل یا نعناع (psst اینها برای شامی)

روش:

  • به جز پاپایا خام و سرد پودر, اضافه کردن سرکه به گوشت چرخ شده و با استفاده از پاشنه در کف دست خود مخلوط کردن آن را مانند شما مخلوط کردن آرد خمیر. در ادامه برای ده دقیقه.
  • اضافه کردن پاپایا خام و مخلوط کردن به مدت پنج دقیقه بیشتر.
  • اضافه کردن یک قاشق چای خوری ادویه مخلوط و مخلوط کردن برای بیشتر از پنج دقیقه.
  • در حال حاضر محل کوچک جراحی کاسه در وسط گوشت خمیر و نگه داشتن یک صفحه/درب آماده است.
  • قرار دادن زغال داغ در کاسه نم نم میخک بر روی آن اضافه کردن روغن و سرعت محصور گوشت با یک صفحه/درب.

اجازه می دهد تا گوشت را در زغال چوب-حاوی محیط زیست است. اجازه ترشی و ادویه مخلوط tenderise آن بیشتر است. شاید برای یک ساعت.

بیایید طبخ کباب!

  • مخلوط را در روغن و نمک و سرد پودر و مخلوط کردن گوشت دوباره
  • در حال حاضر مرطوب دست شما جمع آوری برخی از مخلوط را در انگشتان دست خود را و شدت آن در یک ماهی تابه نچسب/پان (با حرارت کم)
  • سعی نکنید به شکل گوشت از آنجا که شما نمی توانید. این کوبیدن همیشه کار می کند!
  • شما ممکن است استفاده از انگشتان دست خود را به شکل آنها را کمی در حالی که آنها در حال پخت و پز
  • سه تا چهار کباب این راه
  • نم نم کمی روغن و آب را به تابه.
  • طبخ تا گوشت تغییر رنگ به نوبه خود بیش از کباب و ادامه پخت و پز.
  • یک بار کباب اتحادش را تغییر رنگ و تبدیل به یک قهوه ای طلایی در هر دو طرف آن را از تابه
  • خدمت با پیاز paratha و نعناع ترشی.

لذت بردن از!

از ویژگی های منبع تصویر: Tunday رستوران/Instagram

(ویرایش شده توسط Gayatri Mishra)

مانند این داستان ؟ یا باید چیزی برای به اشتراک گذاشتن ؟
برای ما بنویسید: [email protected]
ارتباط با ما را در Facebook و Twitter.

ارتقاء

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>