دهلی معمار سهام اسرار به ایجاد یک نوع ترشی با ادویه باغ در سه مرحله

“ترشی یکی از محبوب ترین چاشنی در غذاهای هندی می گوید:” شهری باغبان است که به خوبی شناخته شده برای او بی عیب و نقص مهارت های آشپزی.

ارتقاء

Be آن ترد papad یا پوسته پوسته سمبوسه چیزی می افزاید: یک ضربه به مواد غذایی مثل ترشی! از شمال به جنوب هند, بافت و طعم ممکن است متفاوت باشد, اما, گشنیز, نعنا و فلفل سبز ضروری مواد لازم برای ترشی. حالا تصور کنید که رسیدن به خود پنجره طوفان یا گرداب شدید و برداشت آنها را تازه هر روز برای آماده سازی یک مزه کاسه سبز ترشی با برخی از خسته کننده مواد غذایی شما تا به حال به خش خش کردن. بله معطر وطنی ترشی باغ!

خب گچ آن را به او تسلط در باغبانی, آنیتا Tikoo را در وعده های غذایی هستند هیچ چیز به جز خسته کننده! برای چهار سال گذشته در دهلی نو بر اساس چشم انداز معمار بوده است پرورش یک باغ آشپزخانه در خانه اش در Swasthya Vihar.

آنیتا Tikoo در باغ او

در یک قطعه کوچک از 100 متر مربع در اکثر او در حال رشد بوده است طیف گسترده ای از گیاهان و سبزیجات فصلی و سبزی. از همه کوچک برداشت از ترشی مواد شایسته ذکر ویژه است که او به تازگی در مورد صحبت در یک کارگاه آنلاین. آنیتا Tikoo را بدون هیچ زحمتی رایگان راهنمایی به رشد یک نوع ترشی با ادویه باغ شد کاملا احساس یک شبه.

زبان, به , بهتر, هند, این, پرشور شهری باغبان نشان داد او الهام بخش در پشت این سرگرمی و به اشتراک گذاشته نکات و ترفندها در رشد یک نوع ترشی با ادویه باغ’ در شهر خانه.

ترشی باغ را فقط در سه مرحله

“برای شروع وجود دارد هیچ چیز واقعا به نام یک نوع ترشی با ادویه باغ” آنیتا خنده اضافه کرد که او خودش را به حال اصطلاح. در حالی که جستجوگری منابع از آشپزخانه خود را در طول مستند به رشد گیاهان, او تا به حال ایده برای الهام بخشیدن به مردم برای رشد کوچک و کم-تعمیر و نگهداری “ترشی باغ’ در خانه های خود.

“ترشی یکی از محبوب ترین چاشنی در غذاهای هندی می گوید:” شهری باغبان است که به خوبی شناخته شده برای او بی عیب و نقص مهارت های آشپزی. به گفته او همه شما نیاز به انجام برای یک نوع ترشی با ادویه باغ است که به دنبال سه گام اساسی است.

  • جمع آوری سه گلدان را پر کنید و آنها را با خاک. متناوب, شما همچنین می توانید با تهیه زمینی بزرگ با فضای کافی برای رشد گیاهان سه در کنار هم.
  • از آشپزخانه خود را تهیه برخی از گشنیز یا ریشه گشنیز, برگ, ساقه از برگ نعناع و دانه فلفل خشک. بدون نیاز به خرید اضافی دانه از بازار
  • این گیاه در خاک و آب به طور منظم. استفاده از کود آلی به عنوان یک کود و آفت کش ها به عنوان ذکر شده بعد.
تازه برداشت سبزی در آنیتا باغ

آنیتا مشخص است که یکی می تواند خود را گسترش ترشی باغ با توجه به کام خود و اضافه کردن گیاهانی مانند زنجبیل, سیر, و حتی گوجه فرنگی برای, برخی, در خانه, ترشی است که می تواند جفت کاملا با تقریبا در هر مورد پسند هندی ظرافت.

با الهام از پدرش باغ آشپزخانه

“من در بمبی-دهلی پردیس که پدرم در آن ساکن بود مهندس. وجود دارد مقدار زیادی از فضای سبز در اطراف اما پدر من آشپزخانه کوچک باغ در حیاط جلویی شیفته به من بیشتر است. اما من به طور کامل درک وسواس خود را با آشپزخانه باغبانی تا من یکی خودم” سهام 55 ساله آنیتا.

قبلا آنیتا بیشتر به باغبانی زینتی به عنوان بخشی از کار خود را به عنوان یک معمار و زیست محیطی برنامه ریز. اما حدود چهار سال پیش او تا به حال ظهور.

او متوجه چه مقدار آب و منابع مصرف شده توسط زینتی گل باغ هر روز. او شاهد همه وسواس با مخمل چمن و یا عجیب و غریب, گل, تخت, اندود شده با جهل سعادتمند از بالا و مصرف آب معدنی و مواد افزودنی مورد نیاز برای حفظ همان. این بود که کاملا این نگرانی با توجه به بحران آب در شهر دهلی نو.

“حتی بعد از این همه کار سخت زینتی باغ نمی خواهد به شما ارائه هر چیزی در عوض به جز اینکه لذت بخش را به نگاه. در حالی که یک باغ آشپزخانه را به شما پیشنهاد فضل با حداقل تلاش و ورودی” سهام آنیتا, که پس از آن متوجه شدم که چرا پدر او تا به حال همیشه حمایت برای آن است.

آنیتا شروع به رشد فصلی گیاهان دارویی در رشد کیسه های در ابتدا قبل از تعویض به چوب کشاورزان به عنوان به زودی به عنوان او تراس باغ شکوفا فراتر از انتظارات است. خرید دانه سبزیجات و سبزی یا سبزی بود و هیچ سختی و او نیز با استفاده از قلمه از زنجبیل و نعناع, گشنیز, و غیره. از آشپزخانه خود را. در ضمن او شروع به خانه کمپوست با گیاهی لایه برداری و مرطوب زباله.

قرمز Amaranthus

آنیتا فصلی فضل

فعلا آنیتا آشپزخانه برداشت و تفکیک است به بهار و تابستان و فصل زمستان. به عنوان مثال در حال حاضر به عنوان جیوه soars در پایتخت, آنیتا باغ درخشنده با رنگ قرمز و سبز تاج خروس مالابار اسفناج, جعفری, فلفل, گوجه فرنگی, سه رقم, زنجبیل, از جمله خوشبو انبه, زنجبیل, زردچوبه, خسرودار, نعناع, گشنیز, کدو, بادمجان, و غیره.

او زمستان تولید شامل یک سری از سبزیجات تازه مانند هویج و شلغم و چغندر و تربچه و غیره و همچنین سبزی مانند اسفناج و کاهو و سس گوجه فرنگی, خردل, ریحان و رزماری. گهگاه آنیتا شیوه کشت بدون خاک از microgreens. او همچنین دارای مجموعه گسترده ای از گل های خوراکی مانند Shankhpushpi (که او با استفاده از در خانه kombucha), تابستان, کیهان بومی انواع گل رز ،

ارتقاء

گل های خوراکی

“من مصرف سبزی تقریبا شش روز از این هفته به دلیل وجود فقط آنقدر در باغ من. من به یاد نمی خرید هر سبزی از بازار در سه سال گذشته به جز Methi. برای برخی از دلیل من Methi برداشت است فقط به اندازه کافی خوب نیست” جوک در مورد او انگشت شست سبز بودن به خصوص حساس نسبت به Methi.

آنیتا اذعان می کند که چگونه رژیم غذایی خود بهبود یافته است به طور قابل توجهی با توجه به باغ آشپزخانه. گاهی اوقات او همچنین توزیع مازاد تولید از باغ او در میان اقوام و دوستان است.

“باغبانی باز می شود تا ذهن خود را”

آنیتا Tikoo به شدت زیر باغبانی ارگانیک شیوه از جمله ساخت خود آفت کش ها از سیر و فلفل و رب را با آب مخلوط. اما گاهی اوقات او ترجیح میدهد به ترک گیاهان بود اگر کاترپیلار و یا برخی از حشرات کوچک تغذیه بر روی آنها.

“این زیبا و قانون طبیعت است. گیاه جوانه خواهد دوباره برگ جدید و کاترپیلار را تبدیل به یک پروانه” او می گوید.

انگور در باغ او

این است که اصل او از طرفداران هر کس برای نگه داشتن یک باغ آشپزخانه در خانه های خود. “این کمک می کند تا کودکان دست آوردن دانش در مورد طبیعت و علوم طبیعی. در همان زمان باغبانی است بسیار پرارزش و فکر تجربه برای هر کسی که زیاده روی در آن” سهام آنیتا.

(ویرایش شده توسط Saiqua سلطان)

مانند این داستان ؟ یا باید چیزی برای به اشتراک گذاشتن ؟
برای ما بنویسید: [email protected]
ارتباط با ما را در Facebook و Twitter.

ارتقاء

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>