5 دستور العمل های خوشمزه را امتحان کنید با استفاده از فوق العاده مغذی هیمالیا برنج قرمز

برنج سرخ شده مواد مغذی بیشتر از همتایان دیگر پس از آن حداقل پردازش. و آن را جویدنی بافت خاصلی. سعی کنید آن را امروز!

یک جزء اصلی ظرف در هر, هندی, خانگی, برنج می آید در بسیاری از رنگ ها هر کدام با منحصر به فرد آن عطر و طعم.. در حالی که برنج سفید است که معمولا استفاده می شود انواع مختلفی در کشور ما وجود دارد جالب انواع مانند قهوه ای و سیاه و حتی برنج قرمز است که شما باید سعی کنید یک بار در در حالی که به قطع mundanity.

برنج قرمز, ویژه, است که کشت و برداشت توسط کشاورزان در شمال شرق هندوستان Uttarakhand. غنی از آنتی اکسیدان ها در رژیم غذایی فیبر و کربوهیدرات های پیچیده و آن را کمک می کند تا به نگه داشتن بدن سالم داخل به خارج است. پس از آن حداقل پردازش آن را حفظ بسیاری از ویتامین های ضروری و مواد معدنی مانند آهن و روی, پتاسیم, منیزیم, منگنز و فسفر است که برای کمک به تقویت استخوان, جلوگیری از پوکی استخوان و افزایش ایمنی.

عنوان کردن به برنج قرمز? چرا روی این لینک کلیک کنید و آن را در کلیک یک دکمه ؟

در اینجا برخی از lip-smacking, دستور العمل های شما می توانید سعی کنید با استفاده از برنج قرمز:

1. قرمز برنج فرنی

red rice

برنج قرمز باعث می شود برای یک جایگزین عالی برای برنج سفید در ساخت فرنی. آن را زیبا رنگدانه قرمز و منحصر به فرد دیوانه و طعم واقعا تجربه های یک زن و شوهر شکاف بالاتر است.

مواد تشکیل دهنده

60 gms خیس برنج قرمز
1 1/2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری خرد شده بادام
2 1/2 فنجان شیر
1/4 قاشق چایخوری پودر هل
8-10 زعفران رشته
3 قاشق غذاخوری شکر

روش

  • حرارت کره را در یک ماهی تابه نچسب روغن سرخ کرده و بادام.
  • بر روی شعله متوسط اضافه کردن خیس برنج قرمز و سرخ کرده و برخی بیشتر.
  • اضافه کردن شیر به آن و طبخ تا زمانی که برنج می شود و مناقصه.
  • اضافه کردن پودر هل و زعفران رشته شکر و هم بزنید تا زمانی که کاملا پخته شده
  • چاشنی زدن با برخی از بادام خرد شده و زعفران قبل از خدمت ،

2. قرمز سالاد برنج

red rice

در صورتی که شما بیش از حد خسته به قرار دادن با هم یک وعده غذایی مناسب, این دستور می توانید برای ناهار یا شام. در حالی که شما مجبور به کار سخت در وعده غذایی شما هنوز هم دریافت تمام مواد مغذی ضروری است.

مواد تشکیل دهنده

1/2 فنجان پخته شده برنج قرمز
1/2 فنجان ذرت
1/2 فنجان دانه انار
1/2 فنجان پخته شده و لوبیا قرمز
1 خرد شده زردآلو
50 gms blanched خوشه لوبیا
چند ساقه پیازچه
چند برگ ریحان

برای پانسمان:
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1/2 پرتقال (شوک)
1 لیمو (شوک)
ترک خورده و فلفل سیاه به فصل
نمک به فصل
برگ آویشن

روش

  • ریز ریز کردن مواد تشکیل دهنده قرار داده و در یک کاسه است.
  • در یک کاسه جداگانه مخلوط آب پرتقال آبلیمو و نمک و فلفل و آویشن و روغن زیتون.
  • پور بیش از سالاد.
  • چاشنی زدن با ریحان.

3. برنج قرمز Vada

درمان خود را به برخی از سرخ شده vadas اگر شما باید اما آن را با استفاده از مواد سالم مانند برنج قرمز. بهترین راه برای انجام آن است به استفاده از پس مانده غذا برنج پخته شده از روز قبل و تبدیل آن به یک lip-smacking, صبحانه.

مواد تشکیل دهنده

2 فنجان پخته شده برنج قرمز
1tbsp آرد برنج (اختیاری)
1 پیاز ریز خرد شده
2 فلفل سبز خرد شده
1/2tsp پودر دانه رازیانه
1/2tsp زنجبیل رنده شده
نمک را به طعم و مزه
برخی از برگ کاری
روغن برای سرخ کردن عمیق

روش

  • خمیر پخته شده برنج قرمز به سادگی با دست های خود را. در مورد آن بیش از حد احساساتی اضافه کردن آرد برنج به آن است.
  • اضافه کردن پیاز, سبز, فلفل, پودر دانه رازیانه و زنجبیل و نمک و برگ کاری به مخلوط.
  • خوب مخلوط کنید و با اندازه متوسط vadas.
  • هنگامی که روغن داغ است رها vadas و سرخ کنید تا طلایی رنگ قهوه ای است.
  • خدمت گرم با ترشی.

4. برنج قرمز Khichdi

در روز هنگامی که شما نیاز خود را به راحتی مواد غذایی سعی کنید آن را با برنج قرمز گونه های مختلف. چه کسی می گوید شما نمی توانید تجربی با khichdi?

مواد تشکیل دهنده

3/4 فنجان برنج قرمز
3 قاشق غذا خوری تقسیم بدون پوست سبز گرم(dhuli moong dal)
1 قاشق چای خوری دانه زیره سبز
5-6 فلفل سیاه و سفید
1 چوب دارچین
3-4 حبه
2 کل خشک فلفل قرمز
کمی آنغوزه
برخی از برگ کاری
2 فلفل سبز
نمک را به طعم و مزه
2 تکه سیب زمینی
ماست

روش

  • اضافه کردن روغن در پلوپز و هم بزنید و آن را با زیره سیاه دانه, سیاه دانه فلفل, دارچین, میخک قرمز خشک فلفل, آنغوزه و برگ کاری.
  • و سپس اضافه کردن برنج قرمز و خوب مخلوط کنید.
  • اضافه کردن دو و نیم فنجان آب سبز و فلفل و نمک.
  • هنگامی که آب به جوش می آید اضافه کردن سیب زمینی و moong دال و هم بزنید.
  • پوشش پز با درب و طبخ برای پانزده دقیقه.
  • صبر کنید به مدت ده دقیقه برای باز کردن درب.
  • خدمت گرم با ماست.

5. قارچ و سوپ برنج

پس از یک سوپر روز طولانی در محل کار, این سوپ شما را به بهشت وعده ما. آن را غیر سر و صدا در دستور بنابراین شما در واقع می توانید آن را به طور منظم برای خود و عزیزان خود را.

مواد تشکیل دهنده

2 فنجان قارچ ورقه شده
1 فنجان پیاز ریز خرد شده
1 قاشق غذاخوری مریم گلی خرد شده
1 قاشق چایخوری آویشن خرد شده
1/4 فنجان شستشو برنج قرمز
3 فنجان آبگوشت گیاهی
1/2 فنجان شیر نارگیل شیرین نشده
نمک را به طعم و مزه

روش

  • قارچ را اضافه کنید در یک ماهی تابه نچسب پوشش آن را برای چند دقیقه و اجازه دهید آن را طبخ تا زمانی که آن را آزاد آب آن.
  • و سپس اضافه کردن پیاز و مریم گلی و آویشن و برنج و سبزی آش ، خوب مخلوط کنید.
  • پوشش و بگذارید به مدت 30 دقیقه تا زمانی که برنج نرم و جویدنی.
  • و سپس اضافه کردن شیر نارگیل و نمک و طبخ برخی بیشتر.
  • خدمت گرم است.

همچنین بخوانید: به آرد تصفیه شده یک استراحت: 5 ساده دستور العمل های فاقد گلوتن با استفاده از آرد نارگیل


(ویرایش شده توسط Saiqua سلطان)

مانند این داستان ؟ یا باید چیزی برای به اشتراک گذاشتن ؟ برای ما بنویسید: [email protected] و یا ارتباط با ما در Facebook و Twitter.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>