5 روش ساده و آسان میان وعده سالم با استفاده از فوق العاده سالم لوبیا

هندی خانگی اصلی rajma (لوبیا) نیروگاه از پروتئین و آهن و ویتامین های ضروری و مواد معدنی است. از کباب به sundals ما به شما راه های سرگرم کننده به آن را دارند.

یک جزء اصلی در سراسر شمال هند خانوار rajma با نام مستعار لوبیا است که مورد علاقه بسیاری از. بهترین کار این است که تا به حال در یک کاری فرم با برنج خوری و برخی از سالاد در کنار یک وعده غذایی سالم و بی خطر. در حالی که آن را ساده ترین پالس های آن به فراوانی از مواد مغذی است.

Rajma است یک منبع بزرگ از پروتئین غنی از آهن, منبع بسیار خوبی از فیبر در رژیم غذایی و نیروگاه از ویتامین های ضروری و مواد معدنی مانند روی و منگنز, فسفر, ویتامین B1(تیامین) پتاسیم و منیزیم است.

اگر شما به دنبال سرگرم کننده راه برای ترکیب آن را به رژیم غذایی خود را و ما شما را ساده و سریع, میان وعده است که شما می توانید لذت بردن از هر زمان از روز است.

rajma recipes
آلی لوبیا قرمز – سفارش

1. Rajma کباب

برای روز هنگامی که شما می خواهید یک میان وعده سریع به افراط جوانه های چشایی خود را امتحان کنید ساخت داغ کباب با rajma.

مواد تشکیل دهنده

250 گرم rajma
1 ریز خرد شده گوجه فرنگی
1 پیاز ریز خرد شده
2 ریز خرد شده فلفل سبز
1/2 فنجان بادام زمینی خرد شده
برگ گشنیز خرد شده
آب نصف یک لیمو
1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل
1/2 قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
نمک
روغن برای سرخ کردن
1 قاشق غذاخوری besan

روش:

  • خیس rajma به مدت یک شب در آب است.
  • پور آب جوش بیش از آن صبح روز بعد به د-پوست آن است.
  • سپس خرد کردن آن را به رب.
  • خرد شده را اضافه کنید و پیاز و فلفل سبز و گوجه فرنگی و فلفل و پودر تخم گشنیز و پودر, آب لیمو, بادام زمینی و نمک به خمیر.
  • سپس اضافه کردن besan به آن و خوب مخلوط کنید.
  • نگاهی به برخی از و را کوچک رول با دست.
  • عمیق سرخ کردن در روغن داغ تا قهوه ای طلایی است.
  • خدمت با ترشی.

2. Rajma Burritos

به این غذا مکزیکی یک پیچ و تاب و طراحی با استفاده از زبانه دار rajma پر کردن. شما ممکن است استفاده از سمت چپ بیش از chapatis به استفاده از آن به عنوان یک بسته بندی.

مواد تشکیل دهنده

3 فنجان rajma
3 ریز خرد شده پیاز
8 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
1 ½ فنجان پوره گوجه فرنگی
3 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذاخوری روغن حیوانی

روش:

  • خیس کردن حبوبات به مدت یک شب. سپس جوش تخلیه و مشهد است.
  • حرارت روغن و کره را با هم و در روغن سرخ کرده پیاز تا شفاف است.
  • دانه اضافه و خوب مخلوط کنید.
  • سپس پوره گوجه فرنگی و نمک.
  • طبخ تا رنگ سياه.
  • در چاپاتی گسترش برخی از rajma پر کردن.
  • چاشنی آن را با سس خامه ترش و برخی از پیاز.
  • قرار دادن آن در خدمت.

3. کبابی Rajma سرگرمی ساندویچ

این است که پتانسیل تبدیل شدن به خود را جزء اصلی صبحانه است. آن را سریع برای ایجاد و فوق العاده خوشمزه!

مواد تشکیل دهنده

کل گندم نان قهوه ای
1 نازک برش پیاز
2 سیب زمینی آب پز, برش را به مکعب
1/2 فنجان پخته شده rajma
1 اینچ زنجبیل رنده شده
1 حبه سیر خرد شده
1 قاشق چایخوری پودر زردچوبه
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری گفتگوی garam پودر
1 قاشق چایخوری چات ماسالا پودر
نمک را به طعم و مزه
روغن برای پخت و پز

روش:

  • خیس rajma یک شبه. و سپس طبخ rajma تا نرم تخلیه و کنار بگذارید.
  • در یک کتری حرارت یک قاشق چای خوری از روغن; اضافه کردن زنجبیل, سیر, rajma سیب زمینی و تمام masalas.
  • خوب هم بزنید و در روغن سرخ کرده روی حرارت متوسط تا زمانی که برای چند دقیقه.
  • اضافه کردن نمک و روغن سرخ کرده تا هیچ رطوبت.
  • یک بار انجام می شود اجازه می دهد تا rajma تاپیک به سرد است.
  • سپس آنها را بین دو نان و کوره.
  • خدمت گرم با ترشی.

4. Rajma چات

این که آیا شما نیاز به یک میان وعده سالم با نوشیدنی شب و یا فقط چیزی برای جویدن در بین وعده های غذایی این یکی را باید امتحان کنید.

rajma recipes
قرمز Rajma – سفارش

مواد تشکیل دهنده

3/4 فنجان rajma
1 پیاز خرد شده
1 گوجه فرنگی خرد شده
آب نصف یک لیمو ترش
1 قطعه قطعه فلفل سبز
چات ماسالا پودر
نمک را به طعم و مزه
تازه قطع برگ گشنیز

روش:

  • خیس rajma یک شبه.
  • و سپس طبخ rajma تا نرم تخلیه و اجازه دهید آن را سرد.
  • یخچال آب پز rajma برای حداقل یک ساعت.
  • مخلوط پیاز خرد شده, گوجه فرنگی, فلفل سبز, آب آهک, چات ماسالا و نمک به سرد rajma.
  • چاشنی زدن با برگ گشنیز تازه و خدمت می کنند.

5. Rajma Sundal

یک میان وعده از جنوب هند منشاء rajma sundal است که اساسا یک خشک حبوبات-عدس آماده سازی است که می تواند به عنوان یک گناه آزاد میان وعده و یا به عنوان یک طرف با rotis.

مواد تشکیل دهنده

1 فنجان پخته شده rajma
2 قاشق غذاخوری روغن کنجد
1 قاشق چایخوری دانه خردل
1 قاشق چایخوری urad dal (اسپلیت گرم سیاه و سفید)
برخی از برگ کاری
2 فلفل قرمز خشک
1 کمی آنغوزه
نمک را به طعم و مزه
3 قاشق غذاخوری نارگیل رنده شده تازه

روش:

  • حرارت روغن کنجد را در یک تابه.
  • اضافه کردن دانه خردل و تقسیم سیاه و گرم است.
  • هنگامی که آنها به نوبه خود طلایی قهوه ای, اضافه کردن در برخی از برگ کاری خشک و فلفل قرمز و آنغوزه.
  • سرخ برای چند ثانیه تا زمانی که فلفل قرمز تغییر رنگ.
  • در حال حاضر اضافه کردن پخته شده rajma لوبیا و نمک به عنوان مورد نیاز است.
  • به آرامی هم بزنید و در روغن سرخ کرده برای 3 – 4 دقیقه روی شعله متوسط.
  • خاموش کردن شعله اضافه کنید و نارگیل رنده شده تازه.
  • خوب مخلوط کنید. خدمت گرم است.

همچنین بخوانید: کار از خانه ؟ این مواد غذایی مغذی Supplies & دستور العمل های شما را حفظ خواهد تیک تاک


(ویرایش شده توسط Saiqua سلطان)

مانند این داستان ؟ یا باید چیزی برای به اشتراک گذاشتن ؟ برای ما بنویسید: [email protected] و یا ارتباط با ما در Facebook و Twitter.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>