5 ارزن دستور العمل های است که به شما اجازه لذت بردن از دسر گناه-رایگان

کیک شکلاتی پودینگ و laddoos – در حال حاضر در دسترس است با فواید millets. سعی کنید آن را امروز!

Wمرغ شما فکر می کنم millets شما واقعا فکر می کنم از لوکس کیک شکلات و یا یک نرم laddu. وقتی که می آید به millets تصور آنها را به عنوان یک رئیس عنصر در, دسر, اما باستان دانه همه کاره است, آنها می توانند به شکل مورد علاقه خود را به شیرینی و اضافه کردن یک خط تیره از سلامت آنها.

بنابراین در اینجا 5 دستور العمل های خوشمزه برای دسر خود را بازی و سیستم خود را با یک دوز سالم از “kuch meetha” پس از وعده های غذایی.

قبل از ما شروع, نگه داشتن این آماده:

millet dessert recipes

1. شیرین ارزن توپ با سس توت

millet dessert recipes

این gluten-free لبنی و دستور وگان است که مطمئن شوید که به شما سرازیر شدن آب دهان بیش از آن. یک دسر لذیذ مناسب برای هر سلامت آگاهانه مهمان شما می توانید با تهیه شیرین ارزن توپ در کمتر از یک ساعت. این دستور غذا را در خدمت 4.

مواد لازم:
برای ارزن توپ:

  • 125 گرم browntop millets
  • 450 میلی لیتر از mylk (لبنی شیر ساخته شده با بادام, بادام زمینی و غیره)
  • 4 قاشق غذا خوری ذرت شن
  • 110 گرم شکر (یا هر شیرین کننده های دیگر شما ترجیح می دهند)
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل

برای سس توت:

  • 2 فنجان مخلوط توت ها (یخ زده)
  • 110 gm نیشکر
  • 1 قاشق چای خوری دارچین
  • 1 قاشق غذا خوری آرد ذرت

جهت:

  • پور millets و شیر را در یک تابه ریخته و از روی حرارت به کوچک و متوسط. قرار داده و درب آن را به صرفه جویی در مصرف سوخت و کوک برای حدود 15-20 دقیقه.
  • زمانی که millets جذب تمام شیر, غیرفعال کردن گرما و اضافه کردن بلغور ذرت و شکر (برای شیرین ارزن توپ) و عصاره وانیل. خوب مخلوط کنید.
  • نگه داشتن درب عقب و اجازه دهید مخلوط سرد شود.
  • قالب آن را به توپ های کوچک و کنار بگذارید.
  • در حالی که جامد مخلوط خنک کننده اضافه کردن انواع توت ها منجمد باقی مانده شکر و ½ فنجان آب به دیگر ماهی تابه. آنها را طبخ در حرارت متوسط.
  • زمانی که شکر حل اضافه کردن دارچین و آرد ذرت را به آب. خوب مخلوط کنید و مطمئن شوید که هیچ توده تشکیل شده است.
  • غیرفعال کردن گرما زمانی که مخلوط غلیظ شده است. اجازه دهید آن را استراحت.
  • هنگامی که هر دو توپ و سس آماده بریزید و سس را بر روی آنها و لذت ببرید.

2. ارزن کیک شکلاتی:

millet dessert recipes

هیچ چیز وجود دارد بهتر است به بلند کردن خلق و خوی من از خوب قدیمی کیک شکلاتی, عشق زندگی من است. فقط نام مرا سرازیر شدن آب دهان. اما البته یک رژیم غذایی سالم همیشه به عنوان یک مانع بین من و عشق من است. اگر شما مانند من هستند در اینجا یک دسر سالم دستور العمل برای مقابله با این مسئله است.

مواد لازم:
برای ارزن پر:

  • 350 میلی لیتر (به همراه 2 قاشق غذاخوری) شیر بادام
  • 120 گرم خرما (خیس شده در آب به مدت 2-3 ساعت)
  • 100 گرم ارزن
  • 100 گرم شکلات تیره
  • 100 گرم فندق بوداده (زمین)
  • 50 گرم آبش نارگیل

برای پوسته:

  • 80 گرم بادام بو داده
  • 50 گرم خرما (خیس شده در آب به مدت 2-3 ساعت)
  • 10 گرم نورد جو
  • 1 قاشق غذا خوری پودر کاکائو

شکلات, شکوه:

جهت:

  • مخلوط بادام و جو نورد (مواد تشکیل دهنده پوسته) را در مخلوط کن تا آنها زمین ریز.
  • تخلیه تاریخ و اضافه کردن آنها و پودر کاکائو برای این زمین مخلوط. اجرا مخلوط کن دوباره تا زمانی که مخلوط به هم چسبیده.
  • خط دو springform کیک قوطی را با کاغذ پخت. تقسیم مخلوط پوسته بین قوطی را محکم فشار دهید. این پایه از کیک خود را. یخچال و حرکت به پر کردن.
  • اضافه کردن millets و 350 میلی لیتر شیر بادام به یک ماهی تابه. را به گرما (پایین) و پوشش ماهی تابه. کوک برای حدود 15 دقیقه تا millets خیس خوردن در تمام شیر.
  • پس از جذب اجازه قابلمه خنک شود.
  • در ضمن ذوب آبش نارگیل و شکلات را روی حرارت کم.
  • تخلیه تاریخ و اضافه کردن آنها را در یک مخلوط کن. اضافه کردن پخته شده millets. مخلوط تا زمانی که آن را تبدیل به یک خمیر ضخیم.
  • اضافه کردن شکلات ذوب شده, زمین فندق و ترکیب دوباره تا آن را به شکل ضخیم کرم شکلات.
  • شما ممکن است بخواهید برای اضافه کردن 1-2 قاشق غذاخوری شیر بادام اگر بافت بیش از حد غلیظ است.
  • با دقت پور این کرم بر روی پوسته. در یخچال به مدت یک شب.
  • روز بعد گسترش کره بادام زمینی شکلات روی کیک, لذت بردن از گناه است.

3. ارزن پودینگ

millet dessert recipes

دسر نیاز نیست همیشه باید آماده سازی استادانه درست شده. گاهی چیزی به عنوان ساده به عنوان یک پودینگ می توانید با قرار دادن وعده غذایی خود را در راه رضایت بخش. این ارزن دستور پودینگ خدمت 4 نفر و مناسب برای یک دسر سریع حل کنند.

مواد لازم:

  • 4 فنجان بادام یا بادام زمینی شیر
  • 85 gm نپخته millets
  • ¼ فنجان پودر نارگیل (یا شیرین کننده از انتخاب شما)
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ½ قاشق چای خوری عصاره بادام
  • ½ قاشق چای خوری دارچین
  • ½ قاشق چای خوری نمک
  • آجیل خرد شده و میوه های تازه به عنوان چاشنی زدن

جهت:

  • پور millets در یک ماهی تابه. کباب آنها را روی حرارت متوسط. تکان دهنده نگه دارید به طوری که آنها نمی سوزاند. هنگامی که آنها شروع به ظاهر آن را نشانه خود را به مراحل بعدی را دنبال کنید.
  • اضافه کردن مواد تشکیل دهنده به ماهی تابه و شروع به تکان دهنده.
  • پوشش با درب و آن را مخلوط به جوش روی حرارت کم. این کار را باید حدود 20 دقیقه. حفظ گاه تکان دهنده.
  • زمانی که millets پخته شده کاملا پور فرنی در یک کاسه است. چاشنی زدن با آجیل خرد شده (بادام کاشو گردو و غیره) و میوه های تازه. خوردن گرم است.

4. لیمو ارزن توپ

millet dessert recipes

Laddu می آید در انواع طعم خوشمزه. اما با لیمو ؟ بی سابقه! این دستور العمل ترکیب خوبی از باستان millets با لمس مدرن جیغ شدید و تند و ارائه لیمو ارزن laddus کامل به تعجب مهمانان خود را (دستور باعث می شود 12 توپ)

مواد لازم:

  • 1 فنجان پخته شده millets
  • 1 فنجان آرد جو
  • 1 فنجان خرما (deseeded)
  • 2 قاشق غذاخوری شیر نارگیل پودر
  • ½ لیمو (شوک)
  • مزه از لیمو 1

جهت:

  • اضافه کردن همه مواد (به جز شیر نارگیل پودر) در یک مخلوط کن. روند آن را تا زمانی که مخلوط توده با هم.
  • آن را و رول آنها را به laddus.
  • نه گسترش پودر شیر نارگیل را در یک بشقاب و هر رول توپ در آن است.
  • یخچال همه آنها برای 2-3 ساعت (تا زمانی که تبدیل شدن آنها شرکت)
  • اگر شما برنامه ریزی در خوردن laddus همه در یک بار ذخیره آن در یخچال.

5. نارگیل و شکلات پودینگ (با millets)

millet dessert recipes

را با هم به خوبی از millets و مقاومت شکلات در این دستور پودینگ. مناسب برای کسانی که شب های سرد زمانی که شما می خواهید برای پایان دادن به وعده غذایی خود را با آب گرم, دسر, این پودینگ است وگان بیش از حد! دستور زیر در خدمت 3 نفر.

مواد لازم:

  • 400 گرم پخته شده millets
  • 250 گرم شیر جو
  • 4-6 قاشق غذا خوری عسل
  • 3 قاشق غذا خوری نارگیل (خرد شده)
  • 1 قاشق غذا خوری پودر کاکائو خام (انباشته)
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • 1 قاشق چای خوری روغن نارگیل (ذوب)
  • شکلات بیت خرد شده و نارگیل و پودر قند برای تزیین

جهت:

  • اجازه millets سرد به دمای اتاق پس از شما آنها را طبخ.
  • آنها را اضافه کنید و مواد دیگر در مخلوط کن. روند آنها را تا زمانی که شما صاف و نرم و کرمی بوده.
  • شما می توانید اضافه کردن عسل به افزایش شیرینی.
  • خدمت در کاسه و در یخچال اگر شما ترجیح می دهند دسر سرد است.
  • نم نم نارگیل خرد کن پودر قند و شکلات nibs برای چاشنی زدن.

همچنین بخوانید: 12 دلیل که چرا یک دوز روزانه از Tulsi است که خبر خوبی برای سلامت شما!


(ویرایش شده توسط Saiqua سلطان)

دستور العمل منابع:

مانند این داستان ؟ یا باید چیزی برای به اشتراک گذاشتن ؟ برای ما بنویسید: [email protected] و یا ارتباط با ما در Facebook و Twitter.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.dehec.su

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>