نخست که بادکا را می ریزیم نظیر سر رفتن شیر بالا می آید پس حساس یک قاشق چوبی سریع بادکا(مایعی چسبنده و بی بو است) را مهم شربت نیز می زنیم تا ترکیب شوند.حرارت را ملایم می کنیم و پیاپی مواد را ادغام می کنیم تا کشدار شود. گز اصفهان یکی از از خوشمزه ترین سوغاتی هاي این شهر هست و بیشتر بر خوشمزگی می بایست اعتنا داشته باشیم که برترین مارک ها را خریداری نماییم . جای خالی گز انگبین هم با بقیه انگبینها مانند انگبین علفی، ترنجبین یا عسل لبریز می شود. آن گاه گلاب را به آن اضافه کنید و مقداری هم بزنید. وقتی شهد آماده شد ، یه خرده از آن را درون سفیده نیز زده میریزیم تا هم دما شوند و بعد از آن از یه خرده هم زدن همه سفیده را درون قابلمه شهد میریزیم و به شکل پارویی مواد را هم میزنیم. گز سازان دیرباز درزمانی که خیر از برق خبری بود نه از امکانات و دستگاههای تماماتوماتیک، اهمیت امداد عضلهها و ماهیچههای دستوپای خود، یکسره به فعالیت و فعالیت بودهاند. گز را در جای خشک و خنک مراقبت نمایید در صورتی که به مدت طولانی می خواهید گز را نگهداری کنید بهتر میباشد آن را در سردخانه بزارید. اخته نمودن در صورتی میباشد که موادی مانند :گلوکز یا بادکا، که از ذرت یا گندم یا این که سیب زمینی به دست می آید؛ به محلول اضافه نشود. زیرا ph گلوکز حدود ۵ می باشد من دیگر نیاز به اسید بیش تر نمودن نیست. ریش سفیدان آنجا به این باورند که گز از مواد اولیه”انگشت پیچ” که از شیرینی های مختص استان همدان است به شمار میرود. در صورتی که گز زمان ایجاد طبق قوانین به عمل رفته در ایجاد آن به طور تمام و صحیح هوازده نشود، قابل حل شدن در دهن نمی باشد.و در واقع مانند سنگ می شود که اما اساسی تنظیم چگالی گز این ایراد به وجود نمیآید. اگر اینکار صحیح انجام نشود، باعث به افت میزان مرغوب بودن گز میشود. در صورتی که شما هر مدل سوالی در ارتباط دارای چه جایی و طریق استفاده از شماره تلفن گز لاله اصفهان دارید، می توانید حساس ما در برگه وب تماس بگیرید.