تجهیزات امنیت و بهداشت و نظافت رستوران

رستوران ساز از ابتدای شکل‌گیری ایده برای سرمایه‌گذاری و راه اندازی رستوران تا زمان به ثمر نشتن پروژه، در کنار شما می‌ماند.

منبع :

http://restoransaz.com/restaurant-launch/iranian-restaurant-launch/#%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86

 

تجهیزات نظافتی

در ساخت رستوران ایرانی باید تجهیزات امنیت و بهداشت و نظافت رستوران تأمین شود. در نظر گرفتن یک محیط مجزا از آشپزخانه برای شستشوی ظروف و وسایل پخت و پز اهمیت دارد. به هر حال قرار است در آشپزخانه دستگاه‌های پخت و پز قرار داده شوند. پس باید فضای بین نظافت ظروف با محیط پخت و پز از هم جدا باشند. از سوی دیگر رنگ سرامیک‌هایی که برای قسمت دیوار و کف آشپزخانه استفاده می‌شود، باید رنگ روشن باشند.

استفاده از تجهیزات امنیتی هم در زمان راه‌اندازی رستوران اهمیت دارد. این وسایل شامل وسایل اطفاء حریق، وسایل کمک‌های اولیه و تجهیزات پخت و پز ایمن است. رستوران برای شروع فعالیت خود به مجوز نیاز دارد که قبل از دریافت آن باید تمامی این موارد را رعایت کند.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>