چت روم یک مکان آنلاین یا “اتاق مجازی” است که در آن افراد با علاقه مشترک می توانند “به صورت تعاملی” در زمان واقعی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند ، در مقابل “چت احساس” که افراد با ارسال پیام با سرعت بیشتری با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند و بحث را هدایت می کنند. وقتی کاربر ثبت نام شده در چت روم پیامی را در جعبه متن بنویسد ، تقریباً بلافاصله برای سایر کاربران قابل مشاهده خواهد بود.

علاوه بر ارسال و دریافت ایمیل ، کاربران Gmail به تعدادی از ویژگی های اضافی دسترسی دارند که می تواند کاملاً مفید باشد. یکی از محبوب ترین ویژگی ها Gmail Chat است.

این راهنما به شما می گوید که چگونه با Gmail Chat شروع به کار کنید.

Google Chat ویژگی پیام رسانی فوری Gmail است که به شما امکان می دهد در زمان واقعی با دوستان و خانواده گپ بزنید. می توانید از آن در مرورگر وب خود یا با بارگیری برنامه افزودنی رسمی چت Google Chrome برای Google استفاده کنید.

نحوه شروع یک چت جدید

برای شروع یک گپ جدید ، به ستون سمت چپ پنجره حساب Gmail خود بروید. درست در زیر پوشه های ایمیل خود (صندوق ورودی ، نامه ارسالی ، پیش نویس و غیره) فضای چت کوچکی را مشاهده خواهید کرد که می گوید “بدون چت اخیر” با پیوند “شروع یک مورد جدید” روی پیوند “شروع جدید” کلیک کنید.

سپس آدرس ایمیل شخصی را که می خواهید با او صحبت کنید وارد کنید. سپس بر روی آدرس ایمیل کلیک کرده و به مخاطبین اضافه کنید.

وقتی روی این آدرس ایمیل کلیک کنید ، اکنون می توانید چت کنید. علاوه بر پیام رسانی فوری متنی ، چت تصویری زنده نیز امکان پذیر است. اگر می خواهید تماس ویدیویی شروع کنید ، فقط روی نماد دوربین فیلمبرداری کلیک کنید.

برای ایجاد یک گروه گروهی (که نام Google برای تماس تصویری بین بیش از دو نفر است) ، روی نماد انسانی کلیک کنید. اکنون می توانید در هر مکالمه با بیش از یک نفر صحبت کنید.

در آخر ، برای ویرایش تنظیمات Google Chat خود ، روی چرخ دنده کلیک کنید.

حتی می توانید پیام خود را با ارسال شکلک ، عکس یا ترسیم تصویر شخصی سازی کنید.

وقتی تنظیمات خود را ویرایش می کنید ، این پنجره کوچک را مشاهده خواهید کرد.

این تنظیمات حریم خصوصی شما است ، جایی که می توانید مخاطبین را مسدود کنید ، مکالمات را حذف کنید و اعلان ها را خاموش کنید.

وقتی از تنظیمات خود راضی بودید ، تأیید را کلیک کنید.

با کلیک بر روی نام خود ، لیست طولانی تری از تنظیمات ظاهر می شود. حتی می توانید وضعیتی را اضافه کنید ، اما به خاطر داشته باشید که این وضعیت عمومی است و برای همه مخاطبین Google Chat شما در دسترس خواهد بود.

همچنین می توانید آخرین زمان آنلاین بودن خود را نشان دهید و اعلان ها را بی صدا کنید.

اگر به پایین پیمایش کنید ، می توانید تمام مکالمات بایگانی شده را مشاهده کنید ، لیست مسدود شده خود را ویرایش کنید و از مکالمات خارج شوید.